Sámer Issa se těšil na tříměsíční lukrativní angažmá v Dubaji. Jenže žádné se nekoná. Zpěvák, kterého proslavila účast v Česko hledá SuperStar, a který prožil dětství v syrském Damašku, přitom odmítl nabídky, které nyní měl. Jenže nakonec zjistil, že naletěl podvodníkovi.

Issa měl do Emirátů odcestovat společně se svými spolupracovníky – houslistou Michalem Hejčem a zpěvačkami Hannou Pekhart a Markétou Kadetovou. „Stali jsme se obětí podvodu člověka jménem Mike Akad který nám měl práci v Dubaji zajistit. Připravovali jsme hudbu, choreografii a další věci půl roku a ten podvodník nás prostě napálil. Předtím jsme s ním nějaký projekt dělali a zdálo se to být v pohodě, ale teď se ukázalo, že je to velký podvod,“ řekl Issa Aha!.

Podnikatel a zprostředkovatel mu prý sliboval, že přes své konexe v Dubaji vše zařídí společně s majitelem tamní umělecké agentury. "Postupem času jsme zjistili, že smlouva, která byla poslána z dubajské agentury, byla falešná, a dokonce emailová adresa na údajného majitele této agentury, se kterým můj manažer takto celou dobu komunikoval, patří ve skutečnosti právě Mikemu Akadovi,“ dodává zklamaný Issa.

Celou věc tak nyní chce hnát k soudu. Na podvodníka se chystá podat žalobu, snu o dubajském angažmá se nevzdává. Svůj hudební projekt již prý nabídl několika zahraničním agenturám.