Radostnou novinu si milenci Marek Vít a Kateřina Macounová nechávali pro sebe pět měsíců. Fakt, že je pohledná blondýnka těhotná, prozradili jen tak mimo řečí. „Čekáme miminko, jsem na konci pátého měsíce,“ přiznala Vítova přítelkyně v rozhovoru v TopStar Magazín.   

Exmanžel Mirky Čejkové se netajil tím, že čekají holčičku. „Je to dobře, aspoň nebudou žádný fotbaly a tréninky. Bude hrát tenis a bude na Wimbledonu,“ má Vít už teď jasno o kariéře své nenarozené dcerky. Jméno pro holčičku už mají partneři vybrané, zatím ho však tají.

Miminko by se mělo narodit začátkem září a nastávající rodiče už se ho nemůžou dočkat. Marek Vít už má z předchozích vztahů tři děti – dceru Šárku (24) a syny Marka (21) a Patrika (15). Všechny děti mají jinou matku.

Jediná žena, se kterou Vít dítě nepočal, byla moderátorka Mirka Čejková, kterou si bral za mřížemi ve vězení, kde si odpykával osmiletý trest za několikamilionové podvody. Čejková na něj po šesti letech manželství podala trestní oznámení kvůli domácímu násilí. Veřejně a otevřeně často mluvila o tom, jak ji Vít za zavřenými dveřmi mlátil.