Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krejčíř rozstřílel svého vymahače jako řešeto, tvrdí obžaloba v novém obvinění

Autor: lvi - 
22. dubna 2014
10:18

Radovan Krejčíř byl dnes před jihoafrickým soudem dodatečně obviněn z podílu na vraždě Zimbabwana Phumlaniho Ncubea, který pro něj prý pracoval jako vymahač dluhů.

Uprchlý a v Česku odsouzený podnikatel, který je postrachem jihoafrického podsvětí, byl novým obviněním zaskočen! Tělo zavražděného muže bylo nalezeno loni v červenci pohozené u jihoafrického města Heilderberg jihovýchodně od Johannesburgu a bylo doslova prostřílené kulkami jako cedník.

Když nové obvinění a spojení s další vraždou uslyšela Krejčířova manželka Kateřina a syn Daniel, kteří byli dnes také přítomni v soudní síni, byli stejně šokováni jako Krejčíř. "Vypadali totálně zmateně," napsala jihoafrické média, která byla státní přítomna.

Líčení bylo zároveň odročeno na 13. června. Na svém twitterovém účtu o tom informoval přímo ze soudní síně jeden z jihoafrických novinářů. Krejčíř byl zatčen loni v listopadu a od té doby je vazbě, z níž už čtyřikrát marně žádal o propuštění.

Vyšetřovatelé Krejčíře spolu s pěti spoluobviněnými, mimo jiné, podezírají z únosu a mučení bratra drogového kurýra, který měl údajně pro českého podnikatele do Austrálie dopravit 25 kilogramů pervitinu v hodnotě 24 milionů randů (asi 44 milionů Kč).

Kurýr i s drogami ale zmizel a Krejčíř ho prý chtěl přes jeho bratra vypátrat. Čech všechna obvinění popřel.

defakto ( 22. dubna 2014 13:25 )

........ tady by podplatil všechny soudce i policii , kdyby tu zůstal už by byl v politice a dělal by aspon senátora !

marie60 ( 22. dubna 2014 12:35 )

 Měl by tam někdo odstřelit tu vyžranou s.vini.Je dobře, že ho soudí v jiho africké republice, než zde. Tady by taky díky němu přibývalo mrtvých.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání