Jen týden před 3. výročí svatby si udělali romantický výlet. Kate (32) s Williamem (31) totiž vyrazili na procházku okolo červené skály nazvané Uluru, jednoho z míst, které musíte vidět, když vyrazíte do Austrálie.

Po stopách Charlese a Diany

Královský pár ale ušel jen část z 9,4 km dlouhé procházky a jejich kroky vedly do míst, kam před jednatřiceti lety došli i Williamovi rodiče, princ Charles (65) a princezna Diana (†36). Ta je hlavně pro Kate velkým vzorem, vždyť na úctu její památky si Kate například oblékla při odchodu z porodnice podobné šaty jako Diana v roce 1982.

Následník trůnu s manželkou strávili večer v luxusním resortu Longitude 101, kde povečeřeli s přímým výhledem na tuto skalnatou nádheru, ke které se páry sjíždí oslavit svá výročí, či muži požádat své přítelkyně o ruku.

Zbraň a náramek

William při té příležitosti dostal typickou loveckou zbraň místních obyvatel a Kate náramek, který vyrobily místní ženy. Kate s Williamem  se navíc setkali i s ženou, která byla přítomna královské návštěvě i před více než třiceti lety a podávala ruku i Charlesovi a Dianě.

„Je to jedno z nejromantičtějších míst na zemi, kde mohl královský pár být,“ řekla ředitelka komunikace resortu. Ta zároveň doufá, že toto speciální místo by mohlo být zároveň místem početí dalšího potomka oblíbeného páru. „Nebylo by to úžasné? Je to opravdu nezaměnitelné místo,“ dodala.

Princ George mezitím trávil čas se svou chůvou a trpělivě čekal na své rodiče. Že by se přeci jen v dohledné době dočkal sourozence?