Bývalá princezna popu Iveta Bartošová se po světlejším intermezzu opět proměnila v ženu, o kterou se bojí celý národ! Pryč je její krása a na místo zpěvačky, jak jí všichni známe, z televizní obrazovky FTV Prima vykoukla vyhublá, vrásčitá troska s umaštěnými vlasy, neschopná dát do kupy kloudnou větu! „Já můžu ven jenom s Pepou, řekla na kameru VIP Zpráv Bartošová, které znovu dělalo velké obtíže seskládat a odříkat plynulou větu. „Já se omlouvám, že špatně mluvím, ale mám po operaci kosti čelisti a je ještě pořád ztuhlá, takže mluvení mi dělá problém,“ vymlouvala se v nedělní reportáží VIP zpráv na čtvrt roku starý zákrok.

Video
Video se připravuje ...

Bartošová se ukázala ve VIP Zprávách! Je v šokujícím stavu! FTV Prima - VIP zprávy

Lži do kapsy

Že si neustále lže do kapsy dokazuje i její skálopevné přesvědčení, že její rušené koncerty jsou beznadějně vyprodané. Na ten v Šumperku se přitom prodaly všeho všudy dvě vstupenky... Bartošová je podle druhé části reportáže VIP zpráv, kterou FTV Prima odvysílala v pondělí, navíc spokojená se svou váhou a postavou. I sám Josef Rychtář však přiznává, že by se sebou měla pohublá Iveta něco dělat... A je jen otázkou, zda za současným vzezřením Bartošové stojí skutečně jen "kašičky a polívky", naordinované po stomatologickém zákroku.

Video
Video se připravuje ...

Zničená Bartošová ve VIP Zprávách: Rychtář chce, aby zase přibrala! FTV Prima - VIP Zprávy

Kdy Iveta pije? Bolest, finanční krize: To všechno teď zažívá!

Sama Bartošová loni v létě Blesku popsala, že ví, co vyvolává její závislost na alkoholu. „Já jsem měla velké problémy, jak finanční, tak zdravotní. Měla jsem velké bolesti a to jsem chvilkami řešila alkoholem,“ přiznala Blesku Bartošová ve vzácné chvilce, kdy loni v srpnu byla chvilku upřímná i sama k sobě. „Vždycky jsem alkoholem řešila velké problémy, aby mi nepraskla hlava, taky jsem nemohla spát. Když jsem se napila, tak mi bylo líp,“ dodala Džambulka. Ta se momentálné potýká nejen se zdravotními potížemi, jak sama tvrdí, ale i s exekucí na dům, ve kterém žije. Sáhne Iveta opět po láhvi? Nachází se totiž přesně v takové situaci, jakou sama popsala jako rizikovou pro vlastní boj s alkoholismem.

Video
Video se připravuje ...

Kdy Bartošová poprvé přiznává, proč propadla alkoholu Jan Jedlička, David Turek