Peaches Geldof byla druhorozenou dcerou bývalého frontmana skupiny The Boomtown Rats Boba Geldofa a jeho zesnulé manželky, modelky, moderátorky a publicistky Pauly Yates. Ta zemřela v 41 letech na předávkování heroinem.

Mrtvé tělo mladé ženy se našlo v jejím domě poblíž Wrothamu, který leží rovněž v Kentu. Lékaři nebyli s to po prvním ohledání těla určit přesnou příčinu úmrtí a k ničemu nedospěla ani následná pitva. Nyní se čeká na toxikologické výsledky, které by měly být známy v příštích týdnech.

S Peaches Geldof se smuteční hosté rozloučili tam, kde se v roce 2012 vdávala. A na tom samém místě, kde probíhalo v roce 2000 poslední rozloučení s její matkou Pauly...

Tělo i přes mladý věk již dvojnásobné matky Peaches přivezl pohřebák v obrázky zdobené, bílo-modré rakvi. Otec Bob Geldof ve smuteční řeči označil podle BBC dceru za "nejdivočejší, nejveselejší, nejvtipnější a nejšílenější z nás všech". Svou kariéru přitom začala Peaches už v 15 letech, kdy se pustila do psaní sloupků pro časopis Elle. Později spolupracovala jako autorka s dalšími periodiky a moderovala v televizi, byla rovněž příležitostnou modelkou.