Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Skandál: Ruský politik vyhrožoval těhotné novinářce znásilněním, ta skončila v nemocnici!

Autor: ČTK, tp - 
21. dubna 2014
22:18

Neskutečné pobouření vyvolal ruský politik a známý hrubián Vladimir Žirinovskij (67), když novinářku po dotazu na protiruské sankce nazval krvežíznivou nymfomankou a nabádal své kolegy k jejímu znásilnění. Své nadávky nezmírnil ani po upozornění, že je těhotná. Svět chce po politikovi omluvu!

Novinářka Stella Dubovitská byla po šoku, který jí způsobil politik, převezena do nemocnice. Zatím se za kolegu omluvil šéf sněmovny Sergej Naryškin. Současně nařídil příslušnému výboru prošetřit chování svého zástupce.

Incident začal otázkou zpravodajky, zda by Rusko mělo také odpovědět sankcemi na ukrajinské rozhodnutí zakázat Rusům vstup do země. Otázka u Žirinovského vyvolala nenávistný proslov o krvežíznivosti neuspokojených žen, demonstrantek z kyjevského Majdanu a novinářek zejména.

"Všechny jste krvežíznivé ... Všechny jste nymfomanky! Zvíře sídlí mezi nohama a hloupými řečmi se ta smršť dere ven. Tak je to i s vámi. Jaké sankce? Je třeba postupovat po dobrém, s něžností!" křičel Žirinovskij. A to nebyl konec! Zároveň také přivolal své asistenty a povzbuzoval je ke znásilnění či minimálně políbení novinářky, kterou však ochránily její kolegyně.

Zpravodajka agentury Interfax, Julia Chuchalová, upozornila Žirinovského, že uráží těhotnou ženu. Na to místopředseda sněmovny reagoval výkřiky, že těhotné nemají ve sněmovně místo, mají sedět doma a starat se o potomka. Zároveň vyhrožoval novinářkám, které nazval ďábelskými lesbičkami, propuštěním z práce.

Není to první incident tohoto násilného muže a před lety ho veřejně pokáral dokonce i Vladimir Putin. Jak je ale vidět, k ničemu to nebylo, svět teď žádá další omluvu a hledá legální cesty k potrestání takové urážky!

ninka64 ( 8. srpna 2014 00:49 )

Co čekat od hloupé Elišky....

ninka64 ( 8. srpna 2014 00:49 )

Proboha...celý svět ví, že Žirinovský je hulvát , sprosťák a duševně nemocný člověk, ale posuzovat podle tohoto celý národ je stejné, jako by kvůli hulvátovi Kalouskovi někdo tvrdil, že všichni Češi jsou hulváti...

obluda.pb ( 22. dubna 2014 21:56 )

Co dodat, ruská realita, bohužel ukrajinská představa demokracie je stejná. Nesouhlasíš se mnou, tumáš do držky a ještě lépe kulku do hlavy. Jsou prostě národy, které nemají v Evropě co pohledávat...

londynskypes ( 22. dubna 2014 21:35 )

to je rusky alkoholik

eliska963852 ( 22. dubna 2014 20:10 )

Co čekat od rusáka?

Zobrazit celou diskusi