Vřelé obejmutí od šťastného manžela, co víc by si žena mohla přát. A to právě zachytila Victoria na fotografii, kterou pak sdílela na svém profilu na Twitteru. Dovolená na počest jejích narozenin, kterou strávila po boku Davida a ve společnosti dětí v Grand Canyonu, se tak podle všeho skvěle vyvedla. Na fotografii se totiž Victoria i jemně usmívá, což u ní příliš zvykem nebývá!

A kdo by si myslel, že celá rodina se jen válela a opalovala se, ten by se mýlil. David s Victorií i jejich čtyřmi dětmi vyrazili na procházku po okolí. A proč to všechno? Přání manželky Davida Beckhama bylo jasné. „Victoria chtěla strávit čas s rodinou daleko od světel velkoměsta a jeho ruchu,“ prozradil zdroj pro The Sun.

„Miluje outdoorové aktivity, ale bohužel je nemůže kvůli nedostatku času a pracovnímu vytížení provozovat moc často,“ řekl zdroj dál. Věříte tomu? Vždyť Victorie po většinu svého života nesundala deseticentimetrové jehly z nohy!

Beckhamovic rodinka si však nevyrazila do přírody sama. Doprovázeli je hvězdní kamarádi, slavný kuchař Gordon Ramsay s manželkou Tanou. Večer s nimi pak odjeli zpět do Los Angeles do superluxusní restaurace s výhledem na oceán, kde všichni společně povečeřeli.