Čtyřhvězdičkový hotel Pyramida stojí v krásné lokalitě Břevnova, která je prý nejčistší v Praze. Díky své skvělé dostupnosti z letiště je hojně vyhledávaný turisty, kteří ocení i snadnou dostupnost nejznámějších pražských památek či zastávku „turistické“ tramvaje č. 22. Pražský hrad, Petřín i Strahov jsou odtud 15 minut příjemnou procházkou z kopce, a s jarním sluníčkem láká ke sportu i odpočinku nedaleká Ladronka či Divoká Šárka. A víte co? K zapůjčení jsou v hotelové recepci i piknikové koše!

Za památkami mohou hosté vyrazit sami nebo využít organizovaných prohlídek se zkušenými průvodci. Jejich cíl i časový harmonogram je možné uzpůsobit přáním klientů.

V samotném hotelu si pak hosté mohou dopřát gastronomický zážitek v netradičně, ale útulně pojatých restauracích, kde je možné zvolit i bezlepkovou variantu. Ve wellness nechybí krytý bazén, fitness a SPA s nabídkou wellness procedur. 

Autor: OREA HOTELS

Většina hotelových pokojů je vybavena WI-FI a 4 z nich jsou zařízené pro handicapované hosty. Celý hotel je samozřejmě bezbariérový a také nekuřácký. Prostory recepce, lobby, chodeb i pokojů prošly kompletní rekonstrukcí a mohou se pochlubit opravdu 4* luxusem a praktickým i bezpečnostním vybavením.

Velká část hostů vítá možnost ubytovat se na pokoji kdykoliv v průběhu celého dne, bez ohledu na běžné check-in časy. Pokoj lze zamluvit na 3-6-9-24 hodin a využít ho tak pro odpočinek při čekání na let či pracovní schůzku mimo kancelář. Tato služba funguje pro pokoje v kategorii Business, a při využití na 24 hodin se k nejlepší internetové ceně připočítává 10 %. Pro dobu 3-6-9 hodin je hrazená dle vlastního Flexi ceníku.

Autor: OREA HOTELS

V kvalitních světových hotelech je podobná služba standardem, a nabízí ji i hotel Pyramida, stejně jako služby concierge.

Pyramida je ideálním místem i pro pracovní schůzky a konference. Blízko letiště, na pražském okruhu, vybavená vším technickým zázemím (počítače s připojením na internet, kopírkou, tiskárnou a scannerem, možnost videokonferencí…). OREA Hotel Pyramida **** může nabídnout devět plně klimatizovaných konferenčních prostorů, které ve svém celku pojmou až 1100 osob a rozkládají se na ploše 1200 m2 s dodatečnou výstavní plochou 800 m2. Právě skvělá dostupnost směrem z letiště, rychlý výjezd z města na Jižní spojku a dostatek parkovacích míst je příjemnou alternativou k běžným konferenčním místnostem.

Autor: OREA HOTELS

Hotel Pyramida nabízí na dosah to nejlepší z historického centra Prahy, stejně tak jako jeho přírodní krásy. Dobré dopravní spojení směrem na letiště, Jižní spojku i do města z něj dělají snadno dostupné místo, a díky profesionálním službám, které jsou samozřejmostí ve všech hotelech sítě OREA HOTELS, je vyhledávaným pražským hotelem.