Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dnes pohřbí zavražděného taxikáře Milana P. (†58): Jeho kolegové věnovali rodině peníze!

Autor: shp, čad, et - 
18. dubna 2014
05:40

Malá obec Bratřice na Pacovsku nežije ničím jiným než vraždami taxikářů v Praze. Jedním ze zabitých je totiž místní obyvatel Milan P. (†58).

Malá obec je vzdálena 98 km od Prahy, přesto tu kvůli Milanovi o vraždách taxikářů všichni mluví. Na místní prodejně visí jediné parte. „Bude to mít v páteka hned po obřadu ho povezou spálit. Mají tam dorazit i taxikáři. Chtějí se s ním taky rozloučit,“ prozradila včera důchodkyně Marie S.

Zavražděný Milan P. přišel do vesnice z Prahy před časem se svou rodinou chalupařit. Opravil však dům a zůstal natrvalo! Do hlavního města pak už jezdil jen za prací. „Pro rodinu jsme udělali sbírku, peníze jí předá Milanův přítel,“ řekl jeden z pražských taxikářů.

franta43 ( 18. dubna 2014 11:18 )

každej den jezdil 100km do prahy a zpět? šílenost. drahá šílenost

bersimalinecka ( 18. dubna 2014 09:33 )

to jako jsi byl obranej jen o těch třicet korun?No tak to si gratuluj!

bersimalinecka ( 18. dubna 2014 09:32 )

Chápu rozčílení!!!!!Ale třeba v baru Kozička - když chtěli nachytat nějakou zlatokopku na lovu nějaké hokejky - tak tam byl bulvár vždy úspěšný.I Vonráčková tam údajně lapila Plekyho.Pletu se ? ---Ti taxikáři : Já si teda myslím ,že to bude nějaká válka mezi konkurencí.Obávám se,že to je něco jako mafie.Ti řidiči to jsou jen pěšáci.Naši politici se se.rou jiným zemím do zádele ale doma je bor,del až na půdu.

elssa... ( 18. dubna 2014 09:23 )

Vy tady pořád děláte jakoby ti taxikáři obírali lidi o desetitisíce tím turbem, dyt to není pravda, skoro se to neděje, je to zmedializovaný nesmysl, policie by se měla probudit najít vraha nebot takovej magor ohrožuje nás všechny, je pravda že v Praze je nalezlá sebranka z celého světa, je to hnus a nic se s tím neděje, a vážení pokud půjdete v Praze do hospody obere vás hospodskej tak že budete valit zrak, ne taxikář ale hospodskej, a nevadí vám že naše vláda nás obíra legálně? A o větší peníze než třeba 30 korun na turbu?většinou mají tyhle řeči ti, co jeli taxikem v té době když byly volhy naposled že jo

madr1111 ( 18. dubna 2014 08:16 )

Styd se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání