Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajemné vraždy taxikářů: V těchto autech byli popraveni!

Autor: ljš - 
16. dubna 2014
14:44

Denně strávili za volantem několik hodin, byla to jejich práce a radost. Nakonec našli Milan P. (†58) a Daniel C. (†25) ve svých vozech smrt. Dva pražské taxikáře a zřejmě i třetího Petra S. (†42), který zemřel na konci ledna, zavraždil zatím neznámý sériový zabiják. Ke všem vraždám došlo stejnou zbraní a vždy ve čtvrtek.

Detektivové pražského krajského ředitelství zveřejnili fotografie taxíkářských vozů, jejichž černého vozidla Škoda Superb a béžového Renaultu Megane.

Podle jejich zjištění se starší ze zavražděných Milan P. (†58), který jezdil ve superbu, pohyboval ve čtvrtek 10. 4. 2014 kolem 22:00 hodiny u Národního divadla, odkud odjel směrem do centra.

Mladší z taxikářů Daniel C. (†25), který k práci používal vozidlo Renault, se pohyboval také kolem 22:00 hodiny v okolí Náměstí Míru, I. P. Pavlova a Karlova náměstí.

"Kriminalisté touto cestou žádají širokou veřejnost o případná svědectví v případě, že s taxikáři někdo cestoval právě po dvaadvacáté hodině nebo viděl tato vozidla v pohybu minulý týden v nočních hodinách ze čtvrtka na pátek," řekla policejní mluvčí Hana Jeřábková. V případě jakýchkoli informací volejte linku 158.

pompiduik ( 16. dubna 2014 20:01 )

Milan P. (†58), který jezdil ve superbu, pohyboval ve čtvrtek 10. 4. 2014 kolem 220 hodiny u Národního divadla, odkud odjel a byl viděn mezi 22- 00 na rohu Rytířské a ulice Na Můstku kde nějakou dobu stál

pompiduik ( 16. dubna 2014 18:54 )

Nedělal bych z vraha zase tak výjimečného člověka na 90% se jedná o fetáka nebo gamblera který udeří vždy když dojdou peníze v okolí Lužické ulice bud bydlí nebo zde navštěvuje nějakou hernu případně fetácké doupě pokud má vražda v tramvaji s tímto nějakou spojitost jedná se také o území Prahy 2 ,konkrétně by se měli zaměřit kriminalisté na oblast této části Vinohrad (herny,bary), dále také na odcizené zbraně tohoto typu v této oblasti a okolí dva zabil proto že ten první měl u sebe málo peněz tak to zkusil ještě jednou v případě prvního řidiče se to bez problémů neobešlo o čemž svědší rozbité okénko na dveřích u řídiče jet poté z takto poznamenaným autem z Uhřiněvse zpět do centra je drzost kterou si dovolí pouze člověk který je pod vlivem nějaké omamné látky nebo trpící nějakou poruchou osobnosti při které mu je vše jedno a riskuje do maxima (napovídá tomu i skutečnost že se zavraždění mezi sebou neznali osobně, motiv byl čistě loupežný tzn.okamžitá potřeba finančních prostředků) Kamerové systémy kterými je Praha prošpikovaná opravdu důkladně také rozhodně napoví ale bude to mravenčí práce. Kriminalisté tohoto člověka určitě brzy odhalí a dopadnou

kodlofon ( 16. dubna 2014 17:02 )

Za turbo smrt?

karel ( 16. dubna 2014 15:42 )

Taxikařina je hrozně riskantní povolání, zejména pokud není řidič od pasažéra oddělen, každý magor ho může napadnout. Na druhou stranu jdou do toho rizika vědomě, a bohužel většina z nich se stále chová, jako v dobách veksláků, zelinářů a hospodských, duševní elita národa. Stačí mi to jednou měsíčně při cestě na letiště.

istyl ( 16. dubna 2014 15:25 )

pro zelvika...:malorážka je jen vyjadreno...mala ráže, která muze byt i kratke zbrani... Taxikari by si měli instalovat přepážky v autech a v noci nabirat klienty jen na taxi štaflech pod kamerovym systémem a takove klienty hlasit dispecerum...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání