Přelepka „Nedotknutelný“ je stržena! Josef Rychtář byl dnes odsouzen za slovní vyhrožování a urážky, které adresoval advokátce své exmanželky Dariny Nové.  Věře Sedloňové přes média vzkazoval nejrůznější věty, doplatil ale na výraz „ty ču*ko“.

Za ten ho soud poslal za mříže na pět měsíců podmíněně. A to s odkladem na rok a půl. V následujících 18 měsících tak nesmí spáchat žádný jiný trestný čin. Rychtářovou smůlou ale jsou další trestní oznámení, o kterých soud rozhoduje a která na jeho osobu podal Zdeněk Macura. Pokud by byl shledán vinným v některém z těchto případů, musel by do vězení nastoupit. A že by to mohlo být pravděpodobné, ukazuje obvinění - urážky a nadávky na adresu Zdeňka Macury. Pokud by to byly urážky v podobném duchu jako Rychtář adresoval Sedloňové, mohl by být doopravdy natvrdo odsouzen.

Rozhodnutí ale zatím není pravomocné, Josef Rychtář se totiž k soudu nedostavil, protože o stání nevěděl. „Vím to až od vás a určitě se proti trestu odvolám. Už proto, že nadávky byly na facebookovém profilu, kam jsem je nepsal já,“ řekl Prásku Josef Rychtář.

Jestli tedy Iveta přijde o milovaného manžela, se teprve uvidí. Rychtář už byl v minulosti odsouzen k veřejněprospěšným pracem, proti rozsudku se také odvolal.