Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10 tipů na nákupy do 500 korun, aby vás beránek "nepokakal"

  • vyrazte na nákupy i vy!
    17. dubna 2014 | 06:00

    Blíží se Velikonoce a podle staré tradice by si každá žena měla koupit něco nového na sebe. Vybrali jsme pro vás to nejlepší, co obchody nabízí v dostupné cenové relaci do pěti set korun. Udělejte si radost a vyberte si tričko, šaty nebo zářivé doplňky!

  • Tričko: Zara, 499 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Triček zkrátka není nikdy dost. Pokud si tedy něčím chcete udělat radost, rozhodně sáhněte po nějakém pohodlném kousku, jež obohatí váš šatník o další zajímavý potisk nebo vtipnou hlášku. My pro vás vybrali kombinovaný top ze Zary. Spojení bílé a šedivé nás baví, protože je svěží a neokoukané. Doplňte ho roztrhanými džíny nebo vzorovanými kalhotami. Ležérně zastrčte tričko na jednom místě do kalhot, přehoďte například kožený křivák a jste připravena vyrazit!

  • Košile: Reserved, 399 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Klasických nadčasových kousků není nikdy dost. Speciálně bílou košili by, vzhledem k její nepraktické barvě, měla mít každá žena alespoň ve dvou provedeních. Uvolněný kousek s vyhrnovacími rukávy ve svém šatníku bohatě využijete. S dlouhými rukávy snadno vytvoříte outfit do kanceláře. Stačí rukávy vykasat a máte ležérní top, vhodný i na víkendovou procházku. Pokud už vás bílá barva omrzela, nabízí se alternativa v módní světle modré.

  • Kalhoty: H&M, 349 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud vaše skříň přetéká tričky a halenkami, udělejte si radost vzorovanými kalhotami. V H&M mají kolekci cenově dostupných a přitom velmi originálních kousků. Střihem lehce obepínají postavu a jsou velmi příjemné i na celodenní nošení. Kombinujte je s jednobarevnými kousky a vykouzlete elegantní outfit vhodný do kanceláře. O víkendu se nebojte experimentovat a přidejte vzorovaný veselý top.

  • Vesta: C&A, 350 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jestli se v létě chystáte na festival, tento kousek jistě oceníte. Uvolněná džínová vestička na uzel bude vypadat skvěle s jakýmikoliv kalhotami. Nebojte se kombinace s druhým denimem, budete nepřehlédnutelná. Do města vestu kombinujte s uvolněnou rozevlátou sukní a podpatky. Pokud ráda vrstvíte, neváhejte ji obléknout přes oblíbené šaty.

  • Šaty: Gate, 398 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Sněhobílé šaty velmi lichotivého střihu nás prostě dostaly. Jemná krajka na horním dílu je velmi dívčí a romantická. Áčková sukně lichotí všem typům postav. Šaty budou vypadat skvěle s páskovými sandálky, džínovou bundou a kovbojským slamákem. Outfit je to sice ryze letní, proč si ale teplé počasí prozatím nepřivolat alespoň do skříně?

  • Náhrdelník: Lindex, 399 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem
    Jestli máte pocit, že vaše skříň nic nového nepotřebuje, sáhněte po špercích, těch není nikdy dost. Nás zaujalo moderní zpracování klasického perlového náhrdelníku. Několik řad perel v kombinaci se stříbrnými korálky vytvořilo extravagantní a přitom klasický kousek, kterým oživíte i obyčejné tričko s džíny.

  • Náušnice: H&M, 299 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud preferujete volný dekolt, skvělou volbou jsou pro vás výraznější náušnice. Tento pár z H&M nás velmi zaujal svým neobvyklým tvarem. Jemné květiny spolu se zlatým kovem jsou velmi ženské a skvěle dokreslí outfit s pouzdrovou sukní a jemnou halenkou. Můžete si pohrát i s kontrasty a vzít si je k bílé košili a koženým kalhotám.

  • Sandály: F&F, 379 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ne každý den má žena náladu na vysoké podpatky, ze kterých večer bolí nohy. Proto se vyplatí mít v botníku i pohodlné sandálky na dny, kdy si zkrátka potřebujeme odpočinout. Tento pár z F&F je za skvělou cenu a kombinace kůže a zlatých detailů vypadá zkrátka skvěle. Sandály jsou zdobné a přitom velmi minimalistické. Hodí se proto téměř ke každému outfitu. Nevíme, jak vy, ale my si pro ně už děláme místo v botníku.

  • Brýle: Mango, 499 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Konečně zase přichází slunečné počasí. Co vám tedy rozhodně nemůže chybět, jsou sluneční brýle. Tento kousek z Manga nás zaujal především jeho matným provedením. Díky tomu jsou brýle neokoukané a dokážou oživit jakýkoliv outfit. Zvířecí vzor je navíc nadčasová klasika, do které se vyplatí investovat. Brýle mají skvělý tvar, jež sluší téměř všem tvarům obličeje.

  • Kalhotky: Mango, 399 Kč

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud máte pocit, že váš šatník je nacpaný k prasknutí a rozhodně nechcete kupovat další „hadřík“ či „cetku,“ trefou do černého je působivé spodní prádlo. Neobdarujete jím jenom sebe, ale i vašeho partnera. Toho takový sexy krajkový kousek jistě potěší. Kalhotky navíc mají velmi lichotivý střih, který bude slušet všem typům postav.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, nákupy, 500kč, tipy, nejlepší
Diskuse ke článku
.