Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drama na kolejích: Vlak v Brně zastavil těsně před sebevražedkyní

Vlak zastavil těsně před sebevražedkyní
Vlak zastavil těsně před sebevražedkyní  (Autor: youtube.com)
Autor: ljš - 
15. dubna 2014
09:55

Chtěl ukončit svůj život, nakonec ale vyvázla bez zranění. Strojvůdce vlaku, pod nějž chtěla zoufalá žena (42) skočit, naštěstí dokázal zastavit jen malý kousek před ní.

Zoufalé ženy si na kolejích v Brně-Chrlicích všiml třiadvacetiletý mladík, který okamžitě zavolal policii.

Hlídka na místě zjistila. že se již dotyčnou pokoušeli uklidnit a odvést z kolejí zaměstnanci Českých drah, ona ale s pláčem pokračovala dál po trati a hrozila sebevraždou. Personál nádraží nechal vlak, který se blížil od Sokolnic, zastavit. Vše naštěstí dobře dopadlo, protože souprava se skutečně zastavila jen několik metrů před ženou sedící na kolejích.

"Strážníci k ní přispěchali, a protože byla ve velmi špatném psychickém stavu, začali ji uklidňovat a přivolali sanitku. Po několika minutách citlivé komunikace se nezraněná žena nechala hlídkou přesvědčit, aby odešla z kolejí a nechala se vyšetřit zdravotníky. Sanitka ji následně převezla do psychiatrické nemocnice," řekl policejní mluvčí Jakub Ghanem.

olguska ( 15. dubna 2014 18:09 )

 ty se ale knedlík, copak baba když má v hlavně sebevraždu, bude schopna myslet na něco jiného, protože to nejde tak skončila na těch kolejích a po té v nemocnici, protože se musí napřed vyléčit

jahodovyknedlik ( 15. dubna 2014 11:04 )

Baba jedna . Není týdne, aby několik lidí nevlezlo pod vlak. Pokaždé otřesený strojvůdce a pár set lidí, kteří musejí cestovat o x hodin déle. Když už páchám sebevraždu, tak aspoň nějak ohleduplně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání