Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kamioňák nesklopil korbu a nevešel se pod viadukt! Kuriózní nehoda v Praze

Řidič kamionu nesklopil sklápěčku a narazil v Praze do viaduktu
Řidič kamionu nesklopil sklápěčku a narazil v Praze do viaduktu  (Autor: Foto - Týdeník Policie, Facebook)
Autor: simao - 
14. dubna 2014
09:59

Provoz v Praze zkomplikovalo v pondělí ráno několik drobnějších nehod. Ke značně kuriózní však došlo ve Vršovicích, kde řidič nákladního vozu nesklopil korbu a narazil do mostního pilíře. 

Pod viaduktem v Bohdalecké ulici zůstalo v pondělí ráno kolem sedmé hodiny zaklíněné nákladní auto, jehož řidič zapomněl sklopit korbu. Na místo se vydali hasiči, vypořádat se museli nejen s kamionem samotným, ale i s kapalinou, která vytekla z hydrauliky vozu.

„Naše jednotka kamion vyprostila pomocí jeřábu, na místo se také dostavil statik, aby zkontroloval stav mostu,“ uvedla idnes.cz mluvčí pražské policie Pavlína Adamcová.

Kvůli nehodě byl omezen provoz v úseku, začaly se tvořit kolony. Nervózní řidiči se tak při cestě do práce dostali do provozu mezi třetím a čtvrtým stupněm, doprava byla v obou směrech zúžena na jeden pruh.

nojasne ( 14. dubna 2014 13:17 )

Co je na tom kuriózního ? U nás se to expertům velkostavebních firem děje naprosto běžně. Obchvat přes Radotín nebyl ještě ani otevřený a už se tam dvakrát pokušeli korbou posunout most.

karelhlavaty ( 14. dubna 2014 10:19 )

KDYŽ PŘIJELA POLICIE... - Pane řidiči, vy jste se tu zasekl, co? - Ne, vole, vezu most a došla mi nafta....

Zobrazit celou diskusi