Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražedkyně v bikinách: Unesl ji ozbrojený gang!

Autor: ljš - 
14. dubna 2014
05:00

Vražda jako podle hollywoodského scénáře. Mrtvý milionář, luxusní vila a krásná žena na útěku. Jenže vše nemusí být tak, jak se zdá. Obchodník Andy Bush žil totiž podle svědků na hraně zákona a jeho obchody neměly daleko od lichvy. Krásné Márii prý šlo po jeho boku o život!

Vše doposud nasvědčovalo tomu, že britského milionáře zastřelila jeho krásná slovenská expřítelkyně Mária Kukučová v záchvatu žárlivosti. Ta ale tvrdí, že když z vily ve strachu utíkala, byl Andy ještě v pořádku. Naopak napadena byla prý ona sama. 

V posledních dnech navíc vyplouvají na povrch informace, které naznačují, že Bush rozhodně nebyl žádné neviňátko. Jeho obchody prý byly na hraně zákona a udělal si díky nim mnoho nepřátel a zjevně si toho byl vědom.

Svůj dům proměnil v nedobytnou pevnost poté, co na něj zaútočil ozbrojený gang španělské mafie. V domě tehdy byla právě krásná Mária, kterou útočníci zajali a ohrožovali její život.

Bezpečnostní opatření, která pak milionář ze strachu nechal v domě nainstalovat, ho nakonec možná stála život. Měl-li přes střelná zranění hlavy nějakou šanci přežít, přišel o ni právě kvůli nim. Jeho nová milenka, ani přivolaní záchranáři se k němu nemohli dostat včas.

lamisska ( 14. dubna 2014 12:28 )

Tak ještě jednou - je to správně: http://www.pravidla.cz/pravopis/25356-vrazednik.html

...lamisska... ( 14. dubna 2014 12:24 )

http://www.pravidla.cz/pravopis/25356-vrazednik.html Obojí je správné.

decathlonova-matka ( 14. dubna 2014 12:20 )

nechápu, proč musela zastřelit ty dva taxikáře v Praze, my jsme si už zvykli na jejich taxu 500 Kč za kilometr, když na to nemá, měla jet domů rychlíkem

...lamisska... ( 14. dubna 2014 12:19 )

...urco

sars ( 14. dubna 2014 11:20 )

 Je tam v redakci alespon jeden co mel z cestiny tak nejak treba trojku?Napsat VRAZEDNICE do titulku musi byt odvaha,,komu cest tomu cest...Vy jste platek,,,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání