To, že by měla něco ještě neplnoletá Dara s o 28 let starším Štaidlem, se zdá jako nepříliš pravděpodobné. Ale přesně to Štaidl tvrdí ve své knize! „Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou. Nejdříve mě děvčátko uhranulo obrovskou muzikálností, později také nečekanou sexualitou,“ napsal Štaidl. Popisoval tak dobu, kdy žil s miláčkem národa Ivetou Bartošovou (48).

Slovenská zpěvačka, která momentálně usedá v porotě pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska, nechápe, proč se tato kauza opět vytáhla na světlo světa. „Je to 15 let stará historka, která je jediným způsobem jak svoje jméno udržet v povědomí,“ řekla překvapená Dara slovenskému serveru Topky.sk.

Navíc i samotné pomyšlení na to zpěvačku znechucuje. „Vždyť byl pomalu důchodce a já len děvčátko, když – jak on tvrdí – se semnou prý vyspal, „ poznamenala trefně. „A teď, když jsem ještě navíc matkou, se mi ta představa zdá ještě nechutnější,“ dodala bez servítky Dara, která si nebrala servítky.

Na úplný konec se zamyslela nad Štaidlovým charakterem. "Přemýšlím, co vede muže k seznamu svých úlovků i v případě, že jde o pravdu. Něco tak přízemního neudělá chlap-frajer. Je to akt hodný něčeho, co stojí na konci potravinového řetězce," uzavřela to Dara.