Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Orgasmus bez jediného dotyku? Tantrik ho přijel ukázat do Prahy!

Orgasmus celého těla, to slibuje australský sex couch
11. dubna 2014 | 15:00

Sex. Každý z nás k němu má jiný vztah. Všeobecně ovšem panuje názor pozitivní. Někdo si jím kompenzuje problémy či komplexy, jiný si vybíjí přebytečné napětí a další na něm má totální závislost. Každému ale přináší jistou formu uspokojení. Teď si ale vezměte, kdybyste slast, kterou vám dává vyvrcholení, mohly prožívat doslova každou buňkou svého těla a třeba celé hodiny.


Ano, prý je to možné a vyzkoušelo to již mnoho lidí a je stále více a více zájemců. Řeč je samozřejmě o tantrickém sexu, který spočívá především ve výměně energií a absolutnímu vnímání partnera. Stavy, kterých můžete při tomto druhu sblížení dosáhnout, mohou vést až k mimotělním zážitkům.

Do Prahy nyní zavítal Andrew Barnes, který se tantře věnuje již sedmnáct let. Pochází z Austrálie a je vystudovaným magistrem v oboru sexuálního zdraví. Tento člověk, jen pomocí sledování toku energií ve vašem tělem a jejich usměrňováním, může téměř bez jediného dotyku vyvolat orgasmus. A to ne jen tak ledajaký, orgasmus celého těla!

Andrew tvrdí, že orgasmus je určitá frekvence vibrací, které většina z nás umí vytvořit jen v jednom místě na těle, a to v oblasti genitálií. Ovšem pomocí rozproudění sexuální energie po celém těle, můžeme rozvibrovat každou buňku v a dosáhnout tak orgasmu, který zasáhne celé tělo a může trvat a trvat, i hodiny.

Na ukázku pro vás máme video na kterém Barnes provádí svá „kouzla“ s energií. V dnešní uspěchané době se lidé stále více snaží najít klidný koutek, zpomalit a najít něco, co má hlubší význam. Tantra je jedním z možných prostředků. Díky ní můžete prohloubit s partnerem své vzájemné vztahy.