Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

5 pravidel, jak se obléknout na první rande

  • Držte se našich pravidel a první rande rozhodně nebude poslední!
    11. dubna 2014 | 06:00

    Nic se nevyrovná nervozitě a vzrušení před první schůzkou. Bude mezi námi ta správná chemie? Budeme si mít co říct? Je možné, že najdu toho pravého? S přáním kladných odpovědí na tyto otázky souvisí i váš pocit ze sebe sama. První dojem je přeci tak důležitý. Co si obléknout, abyste se cítila dobře?

  • Nezapomínejte na pohodlí

    ...
    Autor: Shutterstock
    Základním pravidlem je obléknout se tak, abyste se cítila dobře. Nemyslíme tím, abyste vyrazila v teplácích a mikině. Rozhodně ale zapomeňte na podpatky sahající do nebes. Zbytečně byste musela hlídat každý krok a riskovala zvrtnutý kotník, když vás pozve na procházku.

    Zároveň na rande nevyrážejte v novém oblečení. Nevíte, kde může škrábat nebo tlačit, a váš protějšek nechce koukat na ženu, jež se neustále ošívá.

  • Zachovejte si tajemství

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Vaše maminka vám jistě kladla na srdce, že máte vždy ukázat buď kůži na nohou, nebo kůži ve výstřihu, ale nikdy obojí. A měla pravdu. Na prvním rande chcete působit inteligentně, zábavně, sofistikovaně a zcela jistě chcete okouzlit. Když obléknete přiléhavé mini šaty s velkým výstřihem, můžete působit lacině až vulgárně. Nechte si něco i pro další schůzky a buďte trochu tajemná.

    Pokud navíc uplatňujete pravidlo sexu na třetím rande, je potřeba být při této příležitosti zatraceně sexy. Šetřete si proto ten nejlepší outfit právě na toto setkání.

  • Oblečte se podle situace

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Vždy si první schůzku pečlivě naplánujte. Není nic horšího, než se obléknout na posezení v baru a místo toho vyrazit na procházku do zoo. Vždy tedy místo prvního rande domluvte předem a oblečte se adekvátně k situaci. Pokud vyrážíte na piknik do parku, v mini šatech se vám pohodlně sedět nebude. Pečlivě volte také obutí. Nové lodičky možná udělají dojem. S puchýři na patách si ale společný den neužijete.

  • Buďte svá

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Uznáváme, na první rande se džíny s mikinou úplně nehodí. Vyberte outfit, který je slavnostnější, ale stále odpovídá vaší povaze. Pokud je vaší denní uniformou tričko a volné kalhoty, rozhodně se nesoukejte do těsných mini šatů. Víme, že chcete udělat dobrý první dojem. Váš protějšek ale potřebuje vědět, kdo jste a co od vás může čekat. Pokud máte například tetování, neschovávejte ho. Když nebude mít rád váš styl, nebude mít rád ani vás samotnou.

  • Musíte se cítit skvěle

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Ve finále nemusíte být oblečená jako stylová královna. Důležité je, abyste se cítila skvěle. Jen tak si budete jistá sama sebou a budete se chovat přirozeně. A o to přeci na první schůzce jde. Zaujmout svým pravým já, ne působivou maskou.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, tipy, první rande, rady, pohodlí
Diskuse ke článku
.