Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražednice v bikinách se přihlásila policii: Přivedli ji rodiče!

Autor: ljš - 
9. dubna 2014
13:27

Pyšnili se svou krásnou dcerou, která v zahraničí prorazila v modelingu a ulovila milionáře. Teď zůstaly rodičům Márie Kukučové (24) jen oči pro pláč, z jejich chlouby se stala vražedkyně. Když po čtyřdenním útěku před spravedlností dorazila v úterý domů, odvedli ji na policejní stanici.

"Nikomu by nedokázala ublížit... Jen pokud by byla donucena v sebeobraně," zastával se Márie její otec v deníku Nový čas. Zprávu, že obchodníka se zlatem zastřelila, když se bránila, poslala svým blízkým okamžitě po činu. Pak si vypla telefon.

O čtyři dny později se objevila ve svém rodném městě a okamžitě vyrazila s rodiči a bratrem na policejní stanici v Novém Městě nad Váhem, kde se k činu přiznala. Obviněna však zatím nebyla.

Její rodina zažívá obrovskou bolest a zároveň i úlevu. V předchozích dnech o ní totiž neměli vůbec žádné zprávy a netušili, zda se jim vrátí domů živá. „Víte, já jsem úplně zhroucená. Věřím, že se to všechno vysvětlí. Všechno budeme řešit. Jsme úplně obyčejní lidé, je to pro nás neuvěřitelné neštěstí," svěřila se její maminka Danka.

Soud bude v nejbližších dnech rozhodovat o jejím Márie do vazby. "Prokurátorka Krajské prokuratury Trenčín dnes podala návrh na vzetí Márie K. do předběžné vazby. O návrhu bude rozhodovat Krajský soud Trenčín," řekl serveru Topky.sk mluvčí Krajské prokuratury Marián Sipavý.

Britský podnikatel Andrew Bush byl o víkendu brutálně zavražděn ve své vile ve  španělském Costa del Sol. Britská média s odvoláním na informace policie dříve napsala, že právě jeho bývalá přítelkyně Kukučová je hlavní podezřelou. Na Bushe a jeho novou milenku údajně čekala ve vile a pak ji svědci viděli chvatně odjíždět z místa činu v jednom z Bushových luxusních vozů. Policie pracuje s verzí, že k vraždě došlo ze žárlivosti, protože podnikatel Márii před časem opustil a našel si za ni náhradu.

trkev ( 9. dubna 2014 17:36 )

Naprostý souhlas, prostě jen další přiblblá zlat-okopka co si myslí že milionáře uváže na nudli jak českého Pepíka či slovenského Janka. A vůbec mě nazajímá jaká je, byla či bude..........prostě je to vrah. Sbohem, ať shnije v base....

slecnadashwoodova ( 9. dubna 2014 16:08 )

kde se k cinu priznala ... a to odkial mate tuto vierohodnu informaciu? u nas pisu iba, ze podala vysvetlenie a teraz sa jedna o navrhu vzatia do vazby, dajte zdroooj, odkial mate info o priznani?

velitel.velitelu ( 9. dubna 2014 16:01 )

K čemu, když se přiznala?

lysohlavek02 ( 9. dubna 2014 15:58 )

chcanka ..kurrva ,ty máš ve všem tak jasno ..ty seš z který planety??

xxxx678 ( 9. dubna 2014 15:47 )

Psali,že jí zahýbal od začátku.Ale asi nepočítala s tím,že ji opustí a nezvládla to....má zničený zbytečně život-vypadá jak vypadá a rozhodně by se neztratila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání