Budoucí král George na Novém Zélandu vyvolává nadšení od okamžiku, kdy jeho rodiče, princ William a vévodkyně Kate, vystoupili z letadla a malého následníka trůnu drželi v náručí. Dokonce Kate s Williamem po celém království zažehli novou módu, když svému synkovi koupili batůžek ve tvaru klokana.

Video
Video se připravuje ...

Kate ukázala co nechtěla aneb zahraniční cesta Tomáš Polák, Reuters

Při první oficiální akci, kterou měli vévoda a vévodkyně z Cambridge v plánu, zůstalo raději malé princátko v dětském koutku, kde si hrálo s ostatními dětmi a rodiči. Ti nemohli uvěřit svému štěstí a jen pozorovali, jak si George hraje.

Ten se při hraní doslova královsky bavil, vybral si dětské počítadlo, které ho doslova uchvátilo! Kuličky na drátku, kterými se může pohybovat, tak dovolily, aby jeho maminka mohla promluvit s ostatními rodiči, kteří přivedli své děti. Malý rošťák Kate v návalu radosti a hravosti tahal za vlasy a ta se chovala jako obyčejná matka. Dělala na svého synka obličeje a hlavně ukázala, jak moc šikovný malý princ je!

George, který se narodil 22. července 2013, se totiž již pokouší stát a chodit, navíc ve školce předvedl, jak rychlý lezec po čtyřech je! Oblečený do fešáckých kraťásků s laclem si také vyhlédl první kamarádku, asi stejně starou holčičku, se kterou se na koberci miminkovsky hrál a pak si s ní vyměnil hračku.

Byla to fuška, ale malý princ to zvládl s bravurou následníku trůnu vlastní.

Fotogalerie
19 fotografií