„O šaty se mi opět postarala Beáta Rajská. Nedám na ní dopustit. Už pro mě není jen návrhářka, ale pravá kamarádka,“ vykládala Ivana. Božský mejdan se začal odehrávat okamžitě po vypnutí televizních kamer.

Najednou byl tatam Karlův nejistý krok a rozjel to jak za mlada. I hvězdný manželský pár propadnul kouzlu selfie (autoportrét pořízený mobilním telefonem - pozn.) a hlavně Ivana dokumentovala každý jejich krok do rodinného památníčku. „Je to nová móda a ne vždy na těch fotkách vypadám dobře. Občas to i zkresluje,“ vyznal se nestárnoucí Karel Gott, který v sobotu přidal do své sbíárky 29. zrcátko za vítězství v kategorii zpěváků.

Na večírku, který se konal v prostorách Vinohradského divadla, rozesmál nejednu dámu. Jeho šarmu propadla i Markéta Hrubešová, která mistrovo vyprávění anekdot využila k předvedení svého dokonalého chrupu.

Následně se hvězdný pár přesunul na tajný večírek v divadelním klubu, kde byl Blesk jako jediný. Ivana se projevila jako pravá žena a neodolala si povědět pár drbů s bývalou první dámou Dagmar Havlovou. Jednoduše řečeno byl to mejdan se vším všudy a Karel za to umí stále pořádně vzít! A Ivana? Ta mu rozhodně ostudu neudělala.