Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bývalá poslankyně se svou slavnou neteří: Poznáte je?

Autor: ljš - 
7. dubna 2014
10:58

Obě jsou krásné, úspěšné a známé a mají mezi sebou nádherný vztah. Jedna je bývalou poslankyní a stále aktivní političkou, druhá moderátorkou, herečkou a také zpěvačkou. Poznali jste je?

Kdo tipoval Kateřinu Jacques a její neteř Emmu Smetana, ten trefil hřebík na hlavičku. Dojemná fotka novopečené tety a její neteře vznikla v roce 1988, krátce po narození budoucí hvězdy TV Nova. O 26 let později ji na facebooku Kateřina Jacques doplnila aktuálním snímkem, na kterém jim to neméně sluší, a okomentovala ji povzdechem: "2014 Emička a Káťa. Jak ten čas letí".

Kateřina je sestrou Emminy maminky Moniky Mac-Donagh Pajerové. A jak krásná moderátorka popsala jejich vztah? „Výborný, Káťa má dokonalý smysl pro humor, ostatně jako většina lidí v této rodině," svěřila se loni serveru Super.cz.

Roli "tety" si teď namísto Kateřiny užívá právě Emma. "Mám dokonalý vztah s Kateřininou nejmladší dcerou Noemi (jejím otcem je Martin Bursík, z předchozího manželství s Christianem Jacquesem má pak Kateřina další dvě už dospělé děti, pozn. red.). Je to nejroztomilejší holčička pod sluncem. Od jejího narození intenzivně uvažuju o tom, kdy si sama pořídím děťátko," dodala Emma, jejímž přítelem je herec Jordan Haj.

Video  Přiznání Emmy Smetany: Můj partner není dokonalý!  - Bára Horáková, Tomáš Sovinský
Video se připravuje ...

hejhej ( 9. dubna 2014 13:55 )

Kdo by nepoznal hloupou biomasu

itartas ( 7. dubna 2014 12:34 )

Dejte pokoj s Píkovou, jsem ráda, že je pryč.

salto ( 7. dubna 2014 12:02 )

Jau, jau

siroky11 ( 7. dubna 2014 11:17 )

B I O M A S A

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa