Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slavní svalovci: Dámy, tohle se vám bude líbit!

  • Prohlédněte si nejvíce sexy těla slavných mužů.
    3. dubna 2014 | 06:00

    Ženy všeobecně prožívají období před létem poměrně dramaticky. Sportují, drží diety, chodí na kosmetiku, opalují se. Existuje ovšem i mnoho mužů, kteří se v létě chtějí pochlubit dokonale vypracovaným tělem. Podívejme se, jak na sobě zapracovali slavní.

  • Ryan Gosling (33)

    Ryan Gosling
    Autor: profimedia.cz
    Oblíbený kanadský herec se pravidelně umisťuje na předních příčkách žebříčku o nejvíce sexy muže světa. Není divu, na svém těle totiž pravidelně maká a výsledky jsou vskutku pastvou pro oko.
  • David Beckham (38)

    Hvězda reklamy a legendární fotbalový šampión David Beckham v tělo obepínajících sivě šedomodrých boxerkách patřících do kolekce pánského prádla, které navrhl pro řetězec konfekce H
    Autor: profimedia.cz
    Bývalý fotbalista, model a idol mnoha žen po celém světě, David Beckham má jedno z nejžádanějších mužských těl světa. Kromě reklamy na spodní prádlo Armani nafotil také sexy kolekci prádla pro H&M, které sám navrhoval.
  • Liam Hemsworth (24)

    Liam Hemsworth se pyšní vypracovaným tělem.
    Autor: Facebook
    Australský herec Liam Hemsworth se může pochlubit dokonalým břišním pekáčem. Jeho bývalá snoubenka Miley Cyrus si musí rvát vlasy na hlavě, když vidí, o co přišla.
  • Chris Hemsworth (30)

    Chris Hemsworth u bazénu předvedl dokonale vypracované tělo
    Autor: profimedia.cz
    Bratři Hemsworthovi mají zřejmě dokonalá těla v rodině. Starší Chris alias Thor totiž u bazénu předvedl, že jako otec tří dětí rozhodně nepatří do starého železa.
  • Jamie Dornan (31)

    Jamie Dornan
    Autor: profimedia.cz
    Irský herec a model, Jamie Dornan denně posiluje nejen kvůli reklamním kampaním na spodní prádlo, ale také kvůli hlavní roli v očekávaném filmu 50 odstínů šedi. Nemůžeme se dočkat, Jamie je dokonalý!
  • Cristiano Ronaldo (29)

    Cristiano Ronaldo
    Autor: profimedia.cz
    Fotbalista klubu Real Madrid je sice profesionální sportovec, ale také žádaný model spodního prádla. A není divu, jeho tělo vypadá jako z reklamy na dokonalost. Cristianova přítelkyně Irina Shayk se má doma opravdu na co dívat.
  • Channing Tatum (33)

    Channing Tatum
    Autor: reprofoto INT
    Z amerického herce a tanečníka, který se proslavil hlavní rolí ve filmu Let´s dance, je dnes uznávaný herec a hlavně sexy chlap. Díky dokonale vypracovanému tělu byl obsazen do role ve filmu Bez kalhot, kde si zahrál striptéra.
  • Zac Efron (26)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec a zpěvák, Zac Efron už dávno není nesmělý kluk se šibalským úsměvem, jak si ho pamatujeme na začátku jeho kariéry. Dnes je z něj dospělý muž, po kterém šílí ženy po celém světě. Největší radost svým fanynkám udělal, když se ve filmu (Ne)zadaní svlékl úplně do naha.

Diskuse ke článku
.