Až do teď o takovém pohledu na Simonu Krainovou všichni muži jenom snili. Jejich přání byla vyslyšena. Nestárnoucí modelka se totiž svlékla do naha a s provokativním výrazem dráždí kolemjdoucí v ulicích Prahy. „Hřeště hřešitelné, pijte pitelné, viďte viditelné, milujte,“ okomentovala svou fotografii, která způsobuje kolony aut.

Video
Video se připravuje ...

Polonahá Simona Krainová zkrotila tygra! Víme čím! Thomas Kruchina, hudba: Yellow Sisters - Tubab Woman

Nahá Krainová se objevila hned na dvou obřích billboardech, na kterých si dlaněmi zakrývá nahá prsa a rajcovně si olizuje rty. „Simono, zamávej mně!“ prosí modelku muži na svých profilech sociální sítě.

Jiní, kteří jindy spěchají s kufříkem do práce, si tentokrát našli pár minut, aby se zastavili a sexsymbol si vyfotili. Je jen otázka času, kdy se před Simonou vytvoří fronta náruživých fotografů a doprava začne kolabovat.

"Na to že tam visím pár hodin, tak ten ohlas je hodně veliký. Já jsem si myslela, že budou negativní, ale jsem strašně mile překvapená, že i ženy hezky reagují," řekla Blesk.cz Krainová. 

A jak máma dvou dětí smýšlí o svém těle? "Já se snažím dostat do kondice životosprávou a cvičením. Silikony určitě neplánuji. Není nad přírodu. A když tak třeba změnit tvar, ale nikdy mě neuvidíte s prsama než s těma co mám. Žena si nejlépe vytvaruje prsa vlastními dlaněmi. Máte je pod kontrolou," dodala modelka.