Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejmladší oběť alkoholové výzvy na Facebooku: Holčička (9) vypila vodku s whisky

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
1. dubna 2014
10:23

Je jí teprve devět a už se opila namol. Kamarádi malé Rhiannon Scully totiž na Facebooku objevili videa s alkoholovou výzvou a zdálo se jim to jako velká legrace. Holčičce proto namíchali koktejl, který ji mohl zabít.

Opilou Rhiannon našli její rodiče, jak se motá na svém dětském elektrickém skútru cestou ze školy. Byla naprosto dezorientovaná, něvěděla, co dělá, ani kde je.

"Když jsem ji uviděla, zuřila jsem. Byla jsem naštvaná, ale taky vyděšená, protože jsme nevěděli, co bude následovat," popsala serveru Daily Mail její matka. "Klidně ji mohlo na skútru srazit auto. Když jsem k ní doběhla, padala a nemohla se udržet na nohou," dodala.

Okamžitě zavolala lékaře, kteří její dceru převezli do nemocnice, kde jí vypumpovali žaludek. Ukázalo se, že vypila přes půl litru koktejlu smíchaného z vodky, whisky a džusu. "To by porazilo i dospělého člověka," shodují se vyděšení rodiče.

Hloupá dětská snaha napodobit dospěláckou facebookovou hru naštěstí neskončila katastrofou. Malá Rhiannon sice musela v nemocnici strávit dlouhou noc na kapačkách a prožít si pořádnou kocovinu, žádné následky však mít nebude. Narozdíl od tří Britů, kteří už kvůli alkoholové výzvě zemřeli...

zelena.karkulka ( 1. dubna 2014 23:34 )

Dementka

romkavbase ( 1. dubna 2014 13:10 )

romkavbase ( 1. dubna 2014 13:09 )

facebook bych po vzoru turecka zakázala, to by se vyrojilo nespokojených závisláků

m-99 ( 1. dubna 2014 11:39 )

trinni ( 1. dubna 2014 11:02 )

Zobrazit celou diskusi