Na konci ledna již počtvrté odstartovala soutěž Mistr Kutil, kterou pro manuálně zručné nadšence pravidelně pořádá společnost Hornbach. Každý, kdo rád zvelebuje svůj domov a zahradu, se během února mohl přihlásit do kutilské soutěže a předvést ostatním, co v něm je. Do uzávěrky tuto možnost využilo téměř 5 100 kutilů a kutilek z celé České republiky. A k vítězství jednoho z nich při velkém finále o titul Mistr Kutil 2014 můžete  5. dubna přispět i vy.

Rozhodují vaše hlasy

Ptáte se jak? Profily soutěžících naleznete na stránkách www.mistrkutil.cz, kde si můžete prohlédnout jejich fotografie. Zjistíte, co rádi tvoří a co je v oboru kutilství baví. Kdo vám bude sympatický, tomu můžete zaslat svůj hlas. Čím více hlasů soutěžící získá, tím blíže je vítězství. Třináct nejpopulárnějších profilů s nejvíce hlasy zajistí svému majiteli účast ve velkém finále. Pro výherce jsou připraveny poukazy do hobbymarketů Hornbach v hodnotě dvou set tisíc korun a v neposlední řadě prestižní titul Mistr Kutil 2014.„Soutěžící to s tak velkou konkurencí letos nebudou mít jednoduché, a tak záleží na každém  hlasu. Jen díky němu může váš favorit postoupit až do velkého finále,“ dodává Helena Ševčíková ze společnosti Hornbach.

Kutilství máme v krvi

Podle posledních průzkumů se ukazuje, že jsme opravdu národ kutilů. Každým rokem přibývá nejen mužů, ale i žen, kteří si chtějí svůj domov nebo zahradu zvelebit. „Máme velkou radost z toho, že si Mistr Kutil i letos našel své příznivce a je skvělé, že se počet přihlášených každoročně zvyšuje. Tento trend je ukazatelem, že jako národ jsme nejen velmi vynalézaví a tvořiví, ale také soutěživí,“ pochvaluje si vysokou účast v soutěži Helena Ševčíková.

Mediálními partnery soutěže jsou Blesk Hobby a rádio Blaník. Více informací o soutěži naleznete na www.mistrkutil.cz.