Organizátor plesu Richard Lugner (81) si svou zálibu v kontroverzních světových celebritách může po posledním ročníku tradičního vídeňského plesu akorát tak vyčítat. Po Paris Hilton (33), Brigitte Nielsen (50) nebo Carmen Electra (41) se na letošním plesu ukázala jeho oblíbenkyně Kim Kardashian. A nedopadlo to zrovna podle jeho představ!

Jeho vysněná hvězda, známá spíš jen svou televizní reality show a neustálou a marnou snahou o zhubnutí, sice za příjezd do Vídně shrábla pohádkovou sumu okolo 10 miliónů korun, na parketu se ale ani neukázala!

Ba co víc, po pouhé hodině a půl sál opustila. Podle serveru TMZ nechtěla poslouchat rasistické poznámky na adresu svého snoubence Kanye Westa (36), podle jiných to ale byla jen další z jejích trapných výmluv. „Kim mě naštvala, protože nedodržela program,“ uvedl nakonec Lugner. Kardashian zase tvrdila přátelům, že milionář na ni sahal a pořád po ní chtěl, aby poslala pryč svou ochranku. Pravdu o tom, proč Kim doopravdy vzala nohy na ramena, ale ví nejspíš jen ona.

Aby toho ale nebylo málo, ještě před půlnocí se do sebe pustili fotbalový manažer Ulrich Pfaffelhuber s moderátorem Johannesem  Kernerem. Šarvátka mezi oběma muži začala v místnosti, kde se podával raut. Původně téměř nevinná slovní přestřelka ale přešla do opravdové rvačky, která skončila krvavou řežbou!