Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Victoria Beckham předvedla novou kolekci a konečně se usmála!

10. února 2014 | 16:17

Victoria Beckham představila na newyorském týdnu módy svou novou kolekci a slavila obrovský úspěch!

Victoria Beckham letos slavila pátý rok jako módní návrhářka. V módní branži je velmi uznávanou a ceněnou osobou. Známá především pro své pouzdrové sukně a skvěle padnoucí šaty, se Victoria ve své letošní podzimní kolekci zaměřila na zcela novou garderobu. Dlouhé kabáty s volány a sklady a kalhoty, které mají za úkol co nejvíce prodloužit nohy. I to jsme v její kolekci mohli vidět. „Spoustu času jsem trávila především nad správným střihem těchto kalhot. Chtěla jsem, aby ženské nohy prodloužily tak moc, jak je to jen možné. Každá žena přeci touží po dlouhých nohách,“ říká Victoria o svojí kolekci.

Victoria na závěrečném defilé
Autor: profimedia.cz

Na závěr své přehlídky vyšla na molo poděkovat všem přihlížejícím ve skvěle padnoucích černých midi šatech s tříčtvrtečním rukávem a klasických černých lodičkách. Bylo na ní vidět, že má z povedené kolekce radost a bystré oko zahlédlo i úsměv na její jindy kamenné tváři!

Do hlediště zasedl její manžel David Beckham i se stylově oblečenou malou dcerkou Harper, kterou měl na klíně. Spolu se syny Brooklynem, Romeem a Cruzem napsali matce krásný vzkaz, že ji drží na přehlídku palce. Po přehlídce vyrazila celá rodina na slavnostní oběd, kde velký úspěch náležitě oslavila.

Ukázku nové kolekce Victorie Beckham naleznete v galerii!


Autor: dok