Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jennifer Aniston slaví 45. narozeniny: Tady je jejích 6 životních nej

  • Nevypadá na 45 let, že?
    11. února 2014 | 06:00

    Herečka Jennifer Aniston slaví právě dnes své 45. narozeniny. Žena, která se v dětství nechtěla stát herečkou, ale mikrochirurgem, je jednou z těch, které se za celá léta vůbec nezměnily a dokonce ji podezříváme, že ani nestárne. Jak sama říká, rozhodně to není díky botoxu, ale naopak příčinnou je zdravý životní styl. Budeme jí to věřit a tajně závidět.

  • Nejdůležitější role


    Herci z Přátel: Začínali s honoráři ve výši několik tisíc, skončili jako milionáři. Ne každému se však podařilo v kariéře pokračovat. Nejúspěšněji navázala Jennifer Aniston (úplně vpravo)
    Autor: Profimedia.cz
    Přestože si Jennifer Aniston zahrála v desítkách filmů, ani jedna z rolí nezastínila její legendární Rachel ze seriálu Přátelé. Čím to je? Jednak nezapomenutelností seriálu, který se natáčel celých deset let a jednak tím, že si chudák Jennifer později zahrála už jen v plytkých romantických komediích, které jsou sice fajn na večer k žehlení, ale další den už si jejich děj většinou nepamatujete. Snad po té pětačtyřicítce dostane Jenn nějakou šanci ukázat, co v ní vlastně je.

  • Nejosudovější muž


    S bývalou manželkou, krásnou Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
    Jenninou postelí prošel nejeden hollywoodský krasavec, ale ať už to byl Vincent Vaughn, Gerard Butler nebo současný partner Justin Theroux, nikdo nedokázal zastínit jejího bývalého manžela Brada Pitta. S ním žila herečka mezi lety 2000-2005 a byl to právě Brad, který ovlivnil její život v těch dobrých i špatných aspektech.

  • Největší rivalka


    Jennifer Aniston porazila svou věčnou rivalku Angelinu Jolie
    Autor: Profimedia.cz
    Stejně jako Brad Pitt ovlivnila Jennin život i žena, která jí tohoto muže odloudila. Angelina Jolie se stala největší rivalkou, kterou se Jenn snažila překonat vším možným. Od hubenější postavy až po lepší vztah s Bradovou matkou. Zpátky si ale muže ničím nepřitáhla a tak zvolila jinou taktiku, začala být veřejně na oba milá a přátelská.

  • Nejlepší účes


    Jennifer Aniston
    Autor: archiv
    A zase je tu ona legendární Rachel ze seriálu Přátelé. Sestříhané mikádo se zesvětlenými pramínky vepředu se na několik let stalo nejčastější předlohou, kterou zákaznice nosily svým kadeřnicím. Stačilo říci „Chci to na Rachel“ a nebylo pochyb o tom, po jakém účesu žena touží.

  • Nejlepší tvář


    Herečka Jennifer Aniston se za svá prsa nemusí stydět
    Autor: profimedia.cz
    Máte pocit, že tuhle herečku vídáte na obálkách časopisů snad každý týden? Máte téměř pravdu. Jennifer Aniston je jednou z nejpoužívanějších tváří na obálkách módních časopisů, v roce 2002 byla dokonce opravdu nejčastější ozdobou titulek na celém světě.

  • Největší láska


    Tetování Jennifer Aniston
    Autor: Profimedia.cz
    Pokud si myslíte, že největší láskou byl nějaký muž, jste na omylu. Jennifer za svou největší lásku považuje svého psa Normana, kterého měla celých 15 let a když v roce 2010 zemřel, nechala si jeho jméno vytetovat na kotník.

Diskuse ke článku
.