„Najdu si jiné rameno, o něž bych se opřela,“ pronesla prý Šeredová podle italského internetového serveru Dagospia na adresu svého manžela Gianluigiho Buffona, věhlasného fotbalového brankáře. Modelka si prý v Itálii dokonce už najala špičkovou rozvodovou právničku! Alena se podle zjištění Blesku na právníka skutečně obrátila, ovšem z jiného důvodu! „Nenechám házet špínu na náš život! Nechte nás žít, máme dvě děti a dost mnohem zajímavějších věcí na práci,“ vzkázala italským médiím.

Žijí od sebe?

Podle italských médií má však populární pár Šeredová-Buffon žít odděleně už od Vánoc. Přitom tehdy je všichni společně slavili u Aleniných rodičů v Praze. Poté modelka se syny Louisem Thomasem (6) a Davidem Lee (4) vyrazila na hory do střediska Courmayeur. Gigi se tam jen otočil, jinak byl prý doma se psem. Že ale něco není v pořádku, naznačuje fakt, že se Alena k celé situaci nechce více vyjadřovat. Stejně jako její nejbližší okolí.

Spekulace č. 2: On prý má jinou! Sexbombu Ilarii!

Do vztahu Šeredové a Buffona se za devět let jeho trvání tepalo už několikrát. Velká aféra propukla, když si italská média vymyslela její románek s jeho spoluhráčem Amaurim.

Tentokrát má ale za vším být nevěra Gigiho! Prý si začal s krásnou fotbalovou reportérkou Ilarií D’Amico (40). V Itálii se o jejich románku šušká asi od listopadu... Pohledné reportérky se mimo jiné bála také Victoria Beckham. Ilaria dostala zákaz, aby zpovídala jejího muže, když hrál za AC Milán! Televizní hvězda přivádí italské fanoušky do varu. Když se objeví na obrazovce, roste jejímu kanálu sledovanost. A není divu. Muži rádi obdivují její křivky a bujné poprsí. Podlehl jejímu kouzlu i manžel Šeredové?