Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pán prstenů Mynář a sexy Alex: Zemanův muž si ji okroužkoval!

Autor: Vladimír Barák, Vera Renovica, Eva Šimková - 
10. ledna 2014
12:49

Když ji miluješ, je co hřešit.. Tímhle heslem se zřejmě řídil ženatý kancléř prezidenta Vratislav Mynář (46), když vzal na rande svoji kočičku Alexandru Noskovou (30). V centru Prahy, všem na očích, se chlubil její krásou! A kofolu přitom nepili…

Jen příchod zamilované dvojice do luxusní restaurace Kogo byl jak z filmu o nevěrných manželích. Do podniku dorazili každý zvlášť. Sexy moderátorku České televize doprovodil do restaurace neznámý muž, aby za několik minut přicestoval hradní limuzínou i sám pan kancléř. Pak už to bylo rande se vším všudy. Na jídlo nebylo ani pomyšlení, k dobré náladě je přeci důležitá hlavně správná hladinka alkoholu! A tak trojici na stole přistála lahev červeného vína. A pak další… V luxusním podniku přitom nejlevnější »sedmička« vína přijde na 790 korun. Ta nejdražší na 5200 korun.

To, že měl pár při svém »rendez-vous« u stolu ještě pozorovatele, hrdličky rozhodně neomezovalo. Po letmém pusinkování (a po několika skleničkách) následovalo hlazení a polibky o poznání žhavější. A když už byl chtíč na svém vrcholu, zaplatila dvojice útratu, a hradní limuzína je odvezla do Mynářova bytu na Malé Straně. Moc času na intimní hrátky ale neměli. Hned minutu před šestou ráno totiž začala Nosková komentovat v televizi dopravní zácpu.

Video Paparazzi: Tajné rande Mynáře a moderátorky Alex! - Vladimír Barák, Martin Hurda, David Vaníček, Hudba: danosongs.com
Video se připravuje ...

Od masáže k prstýnku

Co začalo to masáží na pláži, skončí svatbou? Hradní kancléř Vratislav Mynář (46) dal přítelkyni, moderátorce Alexandře Noskové (30), k Vánocům prstýnek! Teď chybí jen jedno: aby se rozvedl se svojí ženou Kamilou…

Blesk si třpytivého předmětu povšiml na ruce brunetky, když v České televizi uváděla dopravní zpravodajství. „Ten prstýnek je můj, nebudu to dále komentovat,“ řekla sama Nosková.

Je to snubák?

Její partner, kancléř prezidenta Miloše Zemana (69), byl sdílnější. „Ano, mohu potvrdit, že má hezký prstýnek. Byly přeci Vánoce,“ prohlásil. Nechtěl ale říci, na kolik ho přišel a jestli byl zásnubní. „To když vám řeknu, tak prozradím moc,“ tajil.

Je stále ženatý
Mezi Alexandrou a příjmením Mynářová stojí jedna věc, a tou je kancléřova dosud ještě právoplatná manželka Kamila (43). „Je stále ženatý, i když to snad už brzy bude minulostí,“ povzdychla si Blesku Alex. I na to ale kancléř myslel. „S manželkou máme vše podepsané a podané, takže čekáme, kdy nás rozvedou,“ potvrdil.

Od masáže k prstýnku
- 29. listopadu otiskl Blesk fotografie zaslané čtenářkou, kde se ženatý hradní kancléř Mynář sluní v Dubaji a masíruje ho u toho krásná bruneta.
- 5. prosince Blesk informoval o identitě sexy brunetky. Alexandra ale kvůli tomu musela přestat v České televizi moderovat zprávy, aby nedošlo ke střetu zájmů. Vrátila se tedy k informování o dopravních  zácpách.
- 6. prosince dal svazku požehnání i sám hradní pán. „Ta jeho moderátorka je docela hezká, že?“ řekl Blesku prezident Miloš Zeman.
- 7. prosince řekla Blesku Kamila Mynářová, že rozvod už je jen otázkou několika podpisů. Od bohatého manžela, který má kromě přehršle nemovitostí také skiareál v Osvětimanech, prý nedostane ani kačku kvůli přísné manželské smlouvě.

Už je ruka v rukávě. Anebo ruka mimo rukáv. Vlastně jak pro koho. Vratislav Mynář se s manželkou Kamilou (43) dohodli na rozvodu, jenže ona ze společně budovaného skiareálu nedostane ani cihličku.
 

„Podepsala jsem, co chtěl. Vše je jeho. Dohadování a prodlužování nemá žádný smysl. Přišla jsem o hodně, ale mnohem víc jsem celkově získala. Jestli mu vše, co jsem tam za těch devět let udělala, od počátku, od výkupu pozemků až po vybudování celého rekreačně sportovního areálu, přinese štěstí, tak ať si to užije ve zdraví,“ konstatovala pro Blesk.

Hospodu a penzion Na Srubu u skiareálu v Osvětimanech vedla léta Mynářová, nyní je v rukou kancléřova švagra. „Zatím zaměstnání jiné nemám. Nechávám si pauzu a uvidím, co další život přinese. Říká se, že co se má stát, se stejně stane,“ říká již brzy svobodná dáma.

johanka ( 4. února 2014 11:04 )

Slečna Alex se mi líbí a je vidět, že je to chytrá a inteligentní žena. O to víc mne překvapilo, že si vybrala zrovna pana Mynáře - opravdu nevím, co na něm vidí a myslím si, že má na víc. Ale to už je volba každého člověka. Přesto mne to docela mrzí, protože Alex jsem pokládala za nejchytřejší a nejhezčí moderátorku

Toma?_Potyka ( 10. ledna 2014 20:06 )

Frndisi, ale no tak ...

mitoz ( 10. ledna 2014 15:45 )

Každý strůjcem svého štěstí. Ať si potom nestěžuje.

japos22 ( 10. ledna 2014 14:27 )

Ale jistě s ním chodí dobrovolně

tarka ( 10. ledna 2014 14:02 )

že je Mynář velká krysa, je vidět na první pohled v jeho obličeji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa