Vztah Tiny a fotbalisty Richarda Lásika by měl být již minulostí. Potvrdil to i samotný fotbalista. „Netvoříme pár. Je to již delší čas, co už spolu nejsme jako partneři. Přesto zůstáváme přáteli a rodiči,“ vyjádřil se před časem pro Nový Čas Lásik. 

Zpěvačka se sice k rozchodu sama nechtěla vyjádřit, ale již minulý týden se objevila na horách se svým novým objevem, rapperem Separem. To, že tam byli opravdu spolu, potrdil další účastník akce. „Byli pořád spolu. Měli společný pokoj a večeřeli spolu i s kamarády,“ prásknul na oblíbenou Slovenku.

Tina ale všechny šokovala ve včerejším Teleránu na slovenské Markíze. Tam se totiž vyjádřila tak,že si kde kdo mohl myslet, že s otcem osmiměsíčního Lea je stále spolu! „Pravda je taková, že s Leuškovým tatínkem Rišem máme tak fantastický vztah jako už dlouho ne. Jsme normálně každý den v kontaktu a nevím, jaké drama vzniklo a na základě čeho. Tím bych to uzavřela. Máme se dobře a všichni se máme perfektně,“ řekla Tina. A slovenská zpěvačka pokračovala. „Upřímně opravdu nevím, co se psalo. Viděla jsem jednu nešťastnou titulku, ale detaily neznám. V každém případě jsou to lži,“ dodala Tina.

Výsměch novinářům

Tímto výrokem tedy oklamala hlavně mediální svět, který začal okamžitě spekulovat, jestli se mladí rodiče neumoudřili a nedali to znovu dohromady. Těmto spekulacím se ale samotná zpěvačka odpoledne vysmála na svém facebookovém profilu, kde nasdílela fotku svého nového miláčka Separa s komentářem „Samozřejmě jsem neřekla, že jsme s Rišem spolu. Ani nevím, proč bych to měla říkat, když to není pravda…Jste se namotali, ale vždy%t to je vaše „PRÁCE“…“.

Tímto výrokem tak dloubla do bulvárního kuřího oka a uvidíme, jaká a hlavně jak rychlá bude reakce…

Fotogalerie
5 fotografií