Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rodiče vlčích dětí hledá policie, skrývají se! Pomozte při pátrání!

Autor: rvs - 
9. prosince 2013
11:18

Týrali vlastní děti, teď utíkají před spravedlností! Rodiče »vlčích dětí« Martina (4) a Vítka (3) hledá policie. Martin Kašpárek (38) nenastoupil do vězení, kde si má odsedět čtyři roky. Jeho manželka Hana (38) neplatí na chlapce výživné.

Přes intenzivní pátrání se policii nedaří rodiče obou chlapců najít. Prosí proto o pomoc veřejnost.

Skrývají se v izolaci

„Domníváme se, že by mohli bydlet v odlehlých chatách nebo chalupách, pravděpodobně vůbec nevycházejí ven a žijí zřejmě v izolaci od lidí,“ popsala policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Martin Kašpárek by si mohl na živobytí přivydělávat jako brašnář. „Hana Kašpárková je zřejmě pod silným vlivem manžela, jako tomu bylo i v minulosti,“ popsala mluvčí. O chlapce se rodiče nezajímají, podle policie je nebyli u příbuzných ani jednou navštívit.

Syny týrali, otce udala jeho žena

Alternativní životní styl se v podání rodičů Kašpárkových zvrtnul v šílenství. Chlapci jim byli v dubnu 2011 odebráni kvůli týrání. Policii do bytu zavolala Hana po drsné hádce s manželem.

Pohled na chlapce byl šokující. V bytě na pražských Vinohradech žili silně zanedbaní, rodiče s nimi nikdy nechodili ven, chlapci od narození ani jednou nebyli u lékaře. Kluci nemluvili, vydávali jen skřeky, neznali základní hygienické návyky. Skončili v kojeneckém ústavu, později se jich ujal jejich strýc.

strnad86 ( 10. prosince 2013 10:29 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

oooo. ( 9. prosince 2013 19:02 )

safra ještě že si sám na ptáčkovi neudělal uzel to by byla antikoncepce jak vyšitá

abzk ( 9. prosince 2013 15:48 )

Bylo to ještě horší. Ty děti byly na horší úrovni než zvířátka. Ta rodiče aspoň něco naučí. Když Klíma o nich točil ten dokument, "jak že jsou na tom dobře", bylo to natáčení horor, třeba jenom natočit jak dítě sní jediný sousto z lžíce trvalo celej den. Štáb o tom nesměl mluvit jenže u toho nebyli jenom lidi ze štábu....tak se to dostalo ven.

abzk ( 9. prosince 2013 15:42 )

janejaneja ( 9. prosince 2013 14:49 )

A proč jsou za takový čin na svobodě ? Měli zůstat za katrem, až by zčernali a teď by je nikdo nemusel hledat- stvůry.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání