Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zeman o moderátorce, která mu svedla kancléře: Je docela hezká!

Autor: Vera Renovica, piffk - 
6. prosince 2013
05:02

Svedla mu ženatého kancléře, ale mluví o ní hezky. Prezident Miloš Zeman (69) se ve velkém rozhovoru pro Blesk.cz mimo jiné vyjádřil k vztahu Vratislava Mynáře (46) s televizní moderátorkou Alexandrou Noskovou (30)! Tu považuje za docela hezkou.

Mynář bude v řádu dnů či týdnů rozvedený. Se smyslnou Alex je ale už od poloviny září. A ta kvůli vztahu s funkcionářem přišla o post moderátorky zpráv. „Já považuji za svrchované právo České televize měnit jakkoliv moderátorky,“ míní prezident.

A vysvětluje, že by to Noskovou stejně neminulo. Je totiž prý velmi pohledná! „Předpokládám, že jsou-li moderátorky hezké, dříve či později naváží vztah s někým, kdo je nebo není politik, ale patrně nezůstanou staré panny,“ zhodnotil situaci. „Ta jeho moderátorka je docela hezká, že?“ vysekl jí pak poklonu.  

Za důležitější považuje Zeman fakt, že Mynář ještě nemá bezpečnostní prověrku, bez které by vlastně ani neměl vykonávat svoji práci. Požádá o ni příští týden, a to rovnou na nejvyšší stupeň »přísně tajné«. „Pokud víte, o co jde, tak vás svléknou do naha za posledních dvacet let,“ řekl Zeman. A když prověrku nedostane? Poletí!


Čtěte v exkluzivním rozhovoru s prezidentem v pondělním Blesku:

- Jak oslaví Vánoce
- Komu Darcy žere sváču
- Co si myslí o Babišovi
- A Čím překvapí Kalouska a Schwarzenberga


Sexy Alex

Teď je z ní sexy kost. Jako malá ale chtěla být Alexandr Hemala (61)! „Byl to můj dětský sen (být moderátorkou, pozn. red.), když jsem byla maličká, uměla jsem číst, tak jsem napodobovala moderátora Alexandra Hemalu,“ řekla studentům gymnázia v Broumově, kam také chodila. Cesta ke kariéře ale byla trnitá. Vystudovala práva, pak jí došlo, že to není pro ni a šla na konkurz do rádia. „V Českém rozhlasu se mě ujali, naučili mě mluvit, pak se mě ujali i v České televizi,“ řekla v několik týdnů starém rozhovoru. A teď uvádí dopravní zprávy…

Měl to být jeho první projev k občanům na Nový rok. Zeman však bourá tradice. Všem nám místo toho pokyne z Lán o Vánocích! „Pan prezident naváže na tradici vánočních poselství Tomáše Garrigua Masaryka. Novoroční projevy jsou záležitostí až doby po únoru 1948,“ řekl hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Poselství pronese hlava státu 26. prosince, bude trvat asi 20 minut.

itartas ( 7. prosince 2013 21:57 )

Jaký prezident takový kancléř. Kdepak se hrabe na Petra Hájka, to byla panečku třída.

foxhound ( 7. prosince 2013 18:38 )

ty píčo krakonoši, já mam doma blondýnu a teď se mi za zýdy směje, co zas mi tady píšeš za hlody

komentator ( 7. prosince 2013 14:10 )

Jak je možné, že Zeman toleruje, že Mynář za 11 měsíců od nástupu do funkce kancléře stále ještě nemá bezpečnostní prověrku? Copak Zeman nic neví o "levárnách", ve kterých byl Mynář namočen? Copak Zeman neví, jak "zázračně zbohatl" Mynář na některých podvodných obchodech? A co účast Mynáře v polomafiánských firmách? Je v dobré, aby podvodník Mynář, jehož firmě odéesáčtí kmotři Rittig a Janoušek zařídili vymáhání pohledávek pro Pražský Dopravní Podnik (vymáhá nezaplacené jízdné), byl šéfem prezidentské kanceláře? Voliči to SPOČÍTALI bývalému šéfovi SPOZ (Strana Přátel Opilce Zemana?) Mynářovi, který kandidoval v říjnových volbách do Sněmovny jako jeden z lídrů SPOZ!!!! Zemanova sekta SPOZ(a Mynář osobně) utrpěla ve volbách neskutečné fiasko!!! V civilizovaných zemích by individuum typu Mynáře, který selhal jako politik a který má pochybnou podnikatelskou minulost, nikdy nemohlo být jmenováno do vysoké funkce šéfa kanceláře hlavy státu!

strnad86 ( 6. prosince 2013 11:18 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

decathlonova-matka ( 6. prosince 2013 11:18 )

obávám se, že už je to ztracený případ,na fotce v blesku leží Alex na lehátku vedle Mynáře, a čte si knihu Miloše Zemana ,,Zpověď informovaného optimisty,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa