Tina po rozchodu s fotbalistou Lásikem, se kterým má osmiměsíčního synka Lea, dlouho netruchlila! Již minulý týden se mladý fotbalista nechal slyšet, že se matka jeho dítěte již objevuje na veřejnosti s jiným. „Netvoříme pár. Je to již delší čas, co už spolu nejsme jako partneři. Přesto zůstáváme přáteli a rodiči,“ vyjádřil se pro Nový Čas Lásik.

Nyní jeho slova sama zpěvačka potvrdila. A to ne slovy, ale rovnou společnými fotografiemi. Ty nasdílela na svém facebookovém profilu a pochlubila se tak novým přítelem. A kde Tina našla novou lásku? Zalovila v hudebních vodách slovenského showbyznysu. Jejím novým objevem je totiž rapper Separ.

Toho vytáhla i na společný víkend na hory do Jasné. Přestože se prý chovali spíš jako dva kamarádi, nehnuli se od sebe ani na krok. Potvrdil to pro Nový Čas jeden z účastníků akce. „Byli spolu pořád. Měli společný pokoj a večeřeli spolu i s kamarády,“ prásknul na oblíbenou Slovenku.

Tina se ke svému novému objevu nechce zatím vyjadřovat, a tak se můžeme jen dohadovat, jak dlouho spolu páreček je a hlavně, jak dlouho spolu ještě zůstane!