Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rath slavil s Paroubkovými, Kott a Pancová se líbali a povídali si! A co sex?

Autor: simao - 
22. listopadu 2013
06:27

Trojka hlavních obviněných v kauze Rath je z vazby venku, a tak si mohou užívat sladké svobody. Na společný mejdan ale (zatím) nedošlo. David Rath vyrazil ve čtvrtek společně s Jiřím a Petrou Paroubkovými na křest své knihy, zatímco Petr Kott a Kateřina Pancová si užívali jeden druhého - a vypadali, jako dvě hrdličky, které se těší na druhé líbánky!

David Rath vyrazil ve čtvrtek vpodvečer do Malostranské besedy, kde se sešel mimo jiné s Jiřím a Petrou Paroubkovými. A to na křtu své knihy, která vyšla během jeho pobytu ve vazební věznici. Autogramiády se zúčastnilo několik desítek lidí. A Rath odpovídal i na otázky, zda se chystá sejít s Petrem Kottem, kterého propustili z vazby také. "Nemluvil jsem s ním, ani to neplánuji, protože mám obavu, že by to mohlo být zneužito represivními složkami proti nám," řekl Rath TV Nova. "Počítám s tím, že se uvidíme až u soudu," dodal.

Ratha se reportéři ptali také na to, co říká vraždě severočeského kmotra a vlivného člena ČSSD Romana Housky. Rath odpověděl: "Je to neuvěřitelné, že žijeme v zemi, kde může docházet k takovým brutálním zločinům... Otřáslo to se mnou." Jinak však příliš otřeseně nevypadal a nechal se slyšet, že je rád, že se mohl s novináři a lidmi setkat i jinde, než v soudní síni, či před ní. Na kus řeči se přitom stavil i miliardář Karel Janeček. Rath se však vyskytoval především poblíž manželů Paroubkových. Petra Paroubková je ostatně nakladatelkou jeho knihy.

Kott po 18 měsících volný: Miluji tě, slyšel od Pancové

Z vězení se přitom dostal již i Petr Kott, ačkoli jemu, Pancové i Rathovi hrozí, že se do něj kvůli korupčnímu skandálu ve Středočeském kraji na pěkných pár let vrátí. Na to však nyní Kott nemyslí - a užívá si prvních dnů na svobodě. "Pojedu domů a začnu žít," řekl Kott po propuštění. "Miluju tě," byla prý první slova, která od Pancové slyšel. První pusu na svobodě si dali už během cesty do Rudné u Prahy, kde spolu žijí. Pancová si totiž Kotta přebrala po cestě na benzínce. Jen chvíli předtím Kott na jiné čerpací stanici kupoval pro Pancovou růžičku.

"Popovídáme si s přítelkyní, dneska budu muset již na probační službu... nějaký ten program si ale pak spolu najdeme," říkal Kott do kamer a potutelně se usmíval. Na otázku, na co se těšil nejvíce, pak šibalsky v FTV Prima dodal: "To je důvěrný." Kott však vedle chvil s Kateřinou Pancovou plánuje i práci. Již od pondělí by chtěl nastoupit zpátky do nemocnice Na Bulovce. Vedle toho však také odevzdal pas a musí se dvakrát týdně (v úterý a ve čtvrtek) hlásit na úřadech. Poprvé tam přitom dorazil společně s Pancovou. Milenci jsou zpátky spolu!

scaramonte ( 23. listopadu 2013 07:29 )

A vem si, koho by před rokem 89 napadlo natčit film o odsouzeném vrahovi? Jak to dělaj v USA běžně. Filmy oslavující tyto lidi tam jsou samostatným žánrem! Tady první vznikl až po plyšáku - Kajínek ...

scaramonte ( 23. listopadu 2013 07:27 )

oprava: ... Kramnej ...

scaramonte ( 23. listopadu 2013 07:25 )

To je blbost, co píšeš. Právě z USA tohle glorifikování gaunerů přišlo. Za komunistů je nikod neznal. V gulagu byla mafie, ale jediný jméno jediného vorečka v zakonečku se nám NEdochovalo! Zato Alcatraz byl proslavenej stejně jako jeho nájemníci". Kdo v USA neznal Al Capona? Lucky Luciana, Bugsyho Siegla? A kdo je dnes v JAR slavnější než Radek Krejčířů? A to jsou všecko mafiáni. Ale i vrazi jsou slavní - Charles Menson, Ted Bundy a další! A atentántíci jakbysmet! Kdo nezná Oswalda a Rubyho? Nelze srovnávat s malými zlodějíčky typu Rath, Kott, Pancová! Ti mouše neublížili! To Parkánka ňáým gaunerům co dovážej zbraně vydělal stamiliony! Ani e neznáš! A bestiální vrah Kranej má svou rubriku v Aha i Blesku! Tam bys měl křičet ...

pelagie ( 22. listopadu 2013 17:57 )

Dneska každej druhej blbec vydává svoji knihu , ať už se jedná o politika nebo, herce, či zpěváka ....kdo to jen může koupit?????škodas peněz

pehasko ( 22. listopadu 2013 09:16 )

Tohle je zvrácený stát a zvrácené noviny. V Americe by se tihle kriminálníci, zloději a lumpové nemohli ukázat ani na ulici. U nás jsou hrdinové národa a mučedníci, nespravedlivě postihovaní. To, že nakradli desítky milionů a okradli o ně všechny občany státu, vystavili si za ně honosná sídla a ještě mají spoustu nakradených peněz ulito, dnes vadí jen málokomu a ostatní, také okradení, to ještě nazývají "závistí". To jsme ale blbej národ pitomců a hňupů, že??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa