Češky jsou považovány za nejkrásnější ženy na světě. Alespoň tyto zvěsti o nich kolují v mnoha zemích a muži přijíždí, aby zjistili, co je na tom pravdy. Mnoho z českých žen ale přírodě pomáhá umělými vlasy, které z nich dělají lvice salónů. A o které slavné Češky se jedná?

Hříva jako koňské žíně

Naposledy své umělotiny vystavila v Bělehradě v tenisové hale modelka Eliška Bučková (24), která vyrazila fandit českým tenistům na finále Davis Cupu. Tam sice všichni diváci obdivovali její krásu, ale vlasy rozhodně Eliščinou chloubou být nemohly! Dlouhá hříva u konečků totiž připomínala spíše koňské žíně!

Značka kvality podle Agáty? Jedině Ukrajina!

Další slavnou ženou, která musela přírodě pomoci, je kontroverzní Agáta Hanychová-Prachařová (28). Její příčesky vypadají jako opravdové vlasy, ale protože jde o Agátu, musela si pro ně doletět až na Ukrajinu! Kvalita je ale prokazatelně vyšší než u příčesku Bučkové. Ta by si asi od harcovnice Agáty, která má umělé vlasy od svých 18 let, měla nechat poradit.

Nevěsta Iveta

Po příčesku sáhla i Iveta Bartošová (47). Ta chtěla při své svatbě s milovaným Pepou (55) vypadat jako princezna, a tak si nechala prodloužit své medové blond vlasy. Zvolila však naprosto špatný odstín a ostatním byla spíše pro smích.  

A kdo další ze slavných se přiklonil k umělým vlasům? Jsou jimi modelka Simona Krainová (40), která o své vlasy přišla při svém druhém těhotenství. Zpěvačka Kateřina Mátlová (32) své tajemství prozradila náhodou, když přidané vlasy odhalil vítr. V roce 2011 svou „pomoc“ přiznala i Eva Decastelo (35), která se svým vzhledem darovaným od přírody nebyla příliš spokojená.

A která z dalších slavných Češek se přidá do klubu?

Fotogalerie
7 fotografií