Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fotbalista Patrik (†24) skočil při povodních do Dunaje: Řeka teď vydala jeho tělo!

Patrika (†24) dohnaly osobní problémy až k sebevraždě
Patrika (†24) dohnaly osobní problémy až k sebevraždě  (Autor: Čas.sk)
Autor: shp - 
17. června 2013
10:17

Byl vášnivý sportovec, hrál závodně fotbal za slovenskou Petržalku i Lamač, v osobním životě to s ním ale šlo z kopce. Patrik (†24) se rozhodl, že skončí se svým životem a skočil během povodní do rozvodného Dunaje.

Mladík skočil do řeky před týdnem v Bratislavě. Patrikovo tělo nalezli záchranáři v kanálu Vodného diela Gabčíkovo včera odpoledne. Že jde opravdu o něj, poznali podle výrazného tetování na hrudníku. Veškeré naděje, že by mohl být Patrik ještě živý, tak rázem vyhasly.

Mami, odpusť mi

Nález těla potvrdil šéf Komplexní záchranné brigády Ján Culka. Podle známých se Patrik stal před skokem do řeky smutný a uzavřený. Před sebevraždou ještě napsal své matce SMS: „Mám tě moc rád, maminko, odpusť, mi!“ Zoufalé ženě teď zbyly jen oči pro pláč.

moiaza ( 17. června 2013 16:18 )

Fuj!To jsem se lekl. Co to je za zrůdička? Pomalovaný jako šapitó. Kdybych byl ženou, nesměl by se tento omalovánek nikdy svlíknout. Potkat ho, nesáhnu na něho ani klackem. Fuj,fuj.

kacota ( 17. června 2013 15:32 )

Keby sa ti fortina mali vrátiť všetky nadávky, tak ty tu budeš strašiť ešte tisíce rokov, ked už my všetci budeme dávno na Plejádach alebo Nibiru. Napríklad napísať Daňkovej že "stará rakovina", to je fakt duchovné pritom samej ti ťahá na 70-tku Inak, rakovina sa dá liečiť, ale neprajná hnusná povaha - ťažko. Prajem ti krásny deň a neposielaj mi negatívnu energiu. Zasereš mi karmu

kacota ( 17. června 2013 15:26 )

Koľkokrát sa ty budeš musieť vrátiť za tie denné rasistické reči čo tu vedieš? Nehraj sa na duchovnú fortina, lebo to je úplný základ aby si sa nesmažila v tvojom pomyselnom "pekle" . Jak tu hlásaš tieto drísty a denne píšeš úplný opak, pripomínaš mi nášho farárka u starej mamy na valale, aj ten vodu kázal, víno pil a kuchárku preťahoval

slimstar ( 17. června 2013 15:24 )

jak je hnusne potetovany, vypada jako socka kvalita druhe tridy mel si to dat i cez ksicht

kacota ( 17. června 2013 15:23 )

Na začiatok by stačilo

Zobrazit celou diskusi