Uvažujete o koupi lepšího vozu? Pak můžete využít nabídku společnosti Auto ESA. Získáte vůz od jediného prodejce ojetých vozů v České republice, který získal certifikát kvality německé motoristické kapacity TÜV a ještě ušetříte desítky tisíc.

Na internetových stránkách společnosti www.autoesa.cz stačí vyplnit formulář s kontaktními údaji a obratem ruky obdržíte na vaši internetovou adresu osobní slevový poukaz. Ten stačí vytisknout a předložit při koupi vybraného vozu.

„Garantovaná sleva až do výše 30 000 korun platí při nákupu vozu v hotovosti i na úvěr. Pro naše zákazníky máme každý den připraveno přes 2000 prověřených vozů té nejvyšší kvality. Slevu dostane opravdu každý, kdo při nákupu vozu předloží slevový kupón,“ říká Filip Kučera z Auto ESA.

Společnost Auto ESA nedávno úspěšně prošla jako první tuzemský autobazar náročnými testy německé certifikační společnosti TÜV a získal certifikát kvality podle německých standardů. Zároveň otevřel svou první pobočku mimo hlavní město, a to v Pardubicích.

Nyní má tedy již tři nadstandardně vybavené pobočky, a to v Praze Štěrboholy, na Černém Mostě a v Pardubicích na Pražské ulici. Kompletní nabídku vozů si navíc mohou motoristé předem prohlédnout na moderních internetových stránkách na adrese www.autoesa.cz. Přehledná internetová prezentace umožní každému zákazníkovi vybrat si vůz přesně podle jeho požadavků a potřeb.

V areálu každé pobočky čekají proškolení odborníci, kteří připraví financování nákupu vozu každému zákazníkovi přímo na míru. Každý vůz v nabídce autobazaru je důkladně prověřený a zákazník navíc při nákupu získává stoprocentní garance na původ vozu a stav najetých kilometrů. Že je vůz v odpovídajícím technickém stavu si navíc každý může ověřit v autoservisu Auto ESA, který po nedávné rekonstrukci patří mezi nejlépe vybavené autoservisy v hlavním městě.