V každém díle seriálu vypráví hlavní hrdina Ted Mosby (Josh Radnor) svým dětem, jak před lety poznal jejich matku. Jenže otec vypráví a vypráví a historce, jak skutečně svou manželku poznal, se celých osm let vyhýbal. Až doteď! Matka se konečně předvedla v plné kráse. I když za krásnou ji mnozí nepovažují.

Neznámá tvář

V jednom díle jste zahlédli její nohu, v dalším deštník, ale až dosud nebyla matka k vidění celá. Jak odhalil závěrečný díl osmé série, stěžejní postavu seriálu hraje drobná brunetka Cristin Milioti. Jestli vám toto jméno nic neříká, nemusíte se cítit neznale. Sisc se již objevila v seriálech jako Sopranovi a Studio 30 Rock, ale na rozdíl od ostatních herců z Jak jsem poznal vaši matku není příliš známá.

Matka se Čechům nelíbí

Volba matky se nelíbí spoustě českých fanoušků seriálu. „Tak tohle je zklamání všech zklamání. Tolik pěkných holek tam bylo, a pak je to tahle,“ napsal Pavel Fracek na sociální síti. „Není žádná pecka, ale pro Teda dobrý,“ přitakal Pavel Chřestýš na téže síti. Seriál osmou sérií nekončí, tvůrci se chystají natočit s celým obsazením ještě devátou, která však poslední již opravdu bude.

Fotogalerie
6 fotografií