Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Rusku nalezli trosky téměř rok pohřešovaného letadla: Na palubě chybí dvě těla!

V Rusku nalezli trosky téměř rok pohřešovaného letadla
V Rusku nalezli trosky téměř rok pohřešovaného letadla  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK - 
5. května 2013
18:45

Nedaleko ruského města Jekatěrinburg nalezli trosky malého ruského letadla Antonov An-2, které loni v červnu zmizelo se 13 lidmi na palubě. Informovala o tom dnes agentura Reuters. Trosky objevili lovci několik kilometrů od místa, ze kterého letadlo odstartovalo.

Letadlo se 11. června 2012 bez povolení vzneslo z malého letiště u města Serov. Na jeho palubě bylo kromě pilota 12 cestujících. Záchranným týmům se letoun nepodařilo najít a po čtyřech měsících bylo oficiální pátrání zastaveno.

Vyšetřovatelé měli podezření, že lidé v letadle, mezi nimiž byl také místní policejní hodnostář, podnikli let po alkoholovém dýchánku, aby si zarybařili nebo navštívili saunu.

Podle ruských agentur objevili vrak letadla dva lovci v bažinách zhruba osm kilometrů od letiště. Na místě byly podle úřadů nalezeny rovněž pozůstatky 11 lidí.

Nedaleko ruského města Jekatěrinburg nalezli trosky malého ruského letadla Antonov An-2, které loni v červnu zmizelo se 13 lidmi na palubě. Nedaleko ruského města Jekatěrinburg nalezli trosky malého ruského letadla Antonov An-2, které loni v červnu zmizelo se 13 lidmi na palubě. | Reuters

pohadkamaje ( 5. května 2013 21:05 )

Naprosto správně!

francjosef ( 5. května 2013 20:22 )

Ty američane,máš vymrd.anej mozek.

jerry ( 5. května 2013 19:52 )

Si rus?

dali88 ( 5. května 2013 19:28 )

pisalku,nemaš jine tema ???????????něž tu psat o tom jak rusky ožřaly dobytek natahuje bačkory?ta země je zdegenerovana a nepatři do teto civilizace!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi