Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šéfka energetiky Vitásková: Hlídá ji stejná ochranka jako Paroubka na Czechteku

Autor: poe - 
12. dubna 2013
11:36

Drsné zákulisí má zřejmě boj šéfky Energetického regulačního úřadu (ERÚ) Aleny Vitáskové (56) se solárními barony. Jde o miliardy z výkupních cen, takže ji policie chrání jako premiéra!

Blesk zjistil, že má nejen stejně početnou ochranku, ale že i auta z jejího doprovodu dřív jistila například Jiřího Paroubka! Zelené terénní mitsubishi s tmavými skly, které teď »hlídá« šéfku ERÚ, působí nenápadně. Možná i proto bylo využíváno k ochraně premiérů. Po vyhrocené atmosféře na festivalu Czechtek 2005, který policie na pokyn politiků násilně rozehnala, sloužil stejný teréňák právě  Paroubkovi.

Proč má tedy teď Vitásková tu nejlepší ochranu? Šéfka ERÚ ani policie to nechtějí říct. Podle informací Blesku jí zřejmě někdo vyhrožuje. Pustila se totiž na tenký led, když prohlásila, že za elektřinu ze slunce  platíme moc kvůli »zločinnému spolčení«.

zasejedna ( 12. dubna 2013 12:53 )

nadávat na netu a v hospodě u piva to nám jde, co takhle vyrazit do ulic?

5671 ( 12. dubna 2013 12:26 )

Ona dobře ví proč má ochranku, je stejná jako oni... klasika zloděj křičí chyťte zloděje.

dsmann ( 12. dubna 2013 12:25 )

Je blbá, pokud se nechá donutit redaktorem k tomu, co rozhodně říct nechtěla a neměla, pokud to myslí vážně a chce aby se s tím něco dělalo. Je jedno koho obvinila. Pokud s tím chce skutečně něco dělat, byla blbost to veřejné obvinění, blbost která to celé znemožní. Ale spíš to vypadá na divadlo, populistické zastírací gesto, včetně té ochranky, možná v tom jede s nima a takhle je vlastně přikryla. Ale ať tak nebo tak, nic se nevyšetří, nikdo potrestaný nebude. Při pravdivosti první verze to z hlouposti pohřbila, v případě druhé verze to pohřbila úmyslně.

querty ( 12. dubna 2013 11:51 )

Viděl jsem v televizi ten její rozhovor a určitě blbá není. Redaktor je tam "ždímal" až řekla co řekla. Navíc obvinila bývalé úředníky ERU (energetický regulační úřad), že v tom podvodu, taky jedou. Podle mne má ochranku i z tohoto důvodu.

dsmann ( 12. dubna 2013 11:22 )

....když prohlásila, že za elektřinu ze slunce platíme moc kvůli »zločinnému spolčení«. Tak tohle už prohlásilo i veřejně dost lidí před ní. Teď jde o to, co dál. Pokud s tím chtěla skutečně něco udělat a skutečně jde o zločinné spolčení, tak měla držet hubu, sesbírat potichu důkazy a předat to kriminálce k došetření a soudu k dořešení. Zločinné spolčení totiž jaksi není v její moci ani kompetenci řešit. Buď je tedy blbá, pokud do toho jde sama a veřejně, ale spíš to vypadá, že jde o prázdné gesto, aby si lidi mysleli, že se s tou swiňárnou něco dělá, když už za ní všichni platěj, a tolik kvůli tomu neřvali. Ve skutečnosti se to ovšem nechá vyšumět.

Zobrazit celou diskusi