Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obří letadlo netrefilo ranvej: Diváci unikli smrti o pár centimetrů!

Jenom několik centimetrů chybělo a několik lidí mohlo přijít o život
Jenom několik centimetrů chybělo a několik lidí mohlo přijít o život  (Autor: Reprofoto Youtube.com)
Autor: psch - 
27. prosince 2012
22:49

VIDEO | O obrovském štěstí může mluvit skupinka nadšenců, která přihlížela a pořizovala snímky z přistání obřího letounu na letecké show v Německu. Pilot totiž neodhadl vzdálenost a posadil na zem obří letadlo ještě před ranvejí – pár desítek centimetrů od hlav diváků!

Obří armádní speciál Transall C-160 končil jeden z posledních letů. Pilot letadla ale netrefil ranvej německého letiště Ballenstedt. Strojem o zem zavadil několik metrů před začátkem přistávací plochy a to jen několik málo centimetrů od přihlížejících diváků. Stačilo kousek a přistání by skončilo tragédií!

Místo hladkého okrasného přeletu pilot škrtnul o silničku před ranvejí, kterou přeskočil. Jenom málo chybělo k tomu, aby letadlo havarovalo nebo dokonce někoho připravilo o život. Přistání přihlíželi rodiče s dětmi, na videu je vidět, jak se musí přikrčit, aby je nezasáhla vrtule letadla.

chrodyha ( 31. prosince 2012 00:49 )

Alenko s Petrou, nemáte náhodou šlapat chodník ve Štěpánský? Libor vás zabije, vás upozorňuju, za tyhle vaše bokovky, které jsou navíc úplně na honvo.

wings7 ( 29. prosince 2012 18:41 )

Pořád se opakujete do kola,že to co uvádíte v příspěvku nemůže být ani pravda už z toho důvodu,že to čtu tady skoro půl roku.

alenkarandlikova ( 29. prosince 2012 17:35 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CerveneCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

cert ( 29. prosince 2012 10:33 )

Chyba pilota to s vysokou pravděpodobností byla. Ti lidé stáli na volně přístupném prostranství, takže kydy o místě, kde neměli co dělat, jsou bezpředmětné.

cert ( 29. prosince 2012 10:30 )

Kdyby tam neměli co dělat, tak by je tam nikdo nepustil. Trošku si to pletete s rallye. ;-)

Zobrazit celou diskusi