Naposledy Andrea, kterou mám ráda, exhibovala na přehlídce Simple Concept Store věnované návrháři jménem Christian Louboutin, jež nohy žen devastuje v neodolatelných a téměř nenositelných střevíčkách. Byla jedním z hostů - nikoli hvězdou na molu. Ale přesto dokázala strhnout pozornost fotografů, přítomných médií. Převálcovala i argentinskou legendu modelingu devadesátých let, múzu mnoha návrhářů Valeria Mazza, jenž měla být takzvanou třešničkou na dortu.

Přehlídka v Salmovském paláci na Hradčanech vysoce formální outfit nepožadovala a zadáním chic dress code dávala prostor kreativitě. Andrea jako jedna z mála zvolila honosnou róbu v holubičí šedi s vysokým rozparkem. Její outfit byl na jedničku s hvězdičkou. Způsob, jímž prodala svou přitažlivost, nikoli. Vysoký rozparek posloužil k odhalení klínu krytého lesklými tělovými tanga kalhotkami. Tohle vskutku nebylo kouzlo nechtěného. Zrada daná větrem. Ale cílená, zbytečně laciná (nejspíš ikonickou Marilyn Monroe inspirovaná) střela na komoru, kterou si vyzkoušely mnohé hvězdičky. Ostatně snímky jsou důkazem.

Andrea se brání!

„Chtěla jsem popřít image erotické šelmy, které se těším. Proto jsem si vzala velmi decentní šaty mladého oděvního návrháře, jehož obdivují i blogeři. Měly obtížnou dlouhou sukni, musela jsem si ji stále nadzvedávat. A díky tomu jsem odhalila i kalhotky. V New Yorku by takové pikantnosti zatleskali, v naší poněkud prudérní společnosti zřejmě ne. Ale věřte mi, že toto odhalení nebylo cílené. Takovou exhibici nemám zapotřebí.“

Fotogalerie
5 fotografií