Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

VÍME PRVNÍ! Loupež v Litoměřicích: Syna poslal na smrt jeho otec!

Autor: Jana Ulrichová, mivrk - 
2. června 2012
17:16

Skandální pozadí má loupežné přepadení litoměřického podnikatele Jaroslava Papouška (50), do jehož domu vnikli minulý týden v noci čtyři maskovaní, za policisty převlečení útočníci. Jeden z nich, vysokoškolák Michal B. (+22) po následné potyčce zemřel. Podle informací, které Blesk získal, byl jedním z organizátorů přepadení Michalův otec (60)!

Policisté už potvrdili, že dopadli všech osm lidí (21 - 60 let), kteří se na přepadení rodiny Jaroslava Papouška podíleli. V cele tak skončil i poslední z nich, Josef Cerhák (24), po kterém včera vyhlásili pátrání. Teď zjišťují, jaký měl kdo z nich na loupeži podíl.

Věděli, kam jít pro peníze

Podle informací Blesku skupina sledovala více podnikatelů. Věděli, jaký má kdo majetek a kam pro něj jít. Otec mrtvého Michala, kontroverzní podnikatel, prý tomu šéfoval. Byl to tedy on, kdo nevědomky poslal svého adoptivního syna na smrt!

Informace o jeho zadržení se už ve Straškově-Vodochodech rozkřikla. „Včera se už o tom mluvilo v hospodě,“ potvrdil jeden z místních. Dům zadrženého podnikatele ještě včera prohledávali policisté.

Všichni už jsou v cele

Rodinu Jaroslava Papouška přepadli čtyři útočníci. Vydávali se za policisty, mířili na ně zbraněmi a požadovali vydání peněz. Po následné potyčce jeden z útočníků, vysokoškolák a nadějný karatista Michal B. (+22) zemřel. Jak, to zatím neprokázala ani pitva. Čeká se proto na odborné expertizy, které by měly mimo jiné odhalit, zda nebyl zdrogovaný.

Ostatní útočníci utekli ještě před příjezdem policie se zhruba 150 000 korunami. Teď už jsou všichni včetně organizátorů v celách, kde čekají, zda na ně soud uvalí vazbu.

gogo ( 3. června 2012 06:28 )

Pokud se dá bulváru alespoň něco věřit, tak útočníci byli všichni dobře situovaní... A navíc jim chyběla fantazie aby pochopili, že toto přepadení v tomto počtu pachatelů a takto provedené jim nemůže v žádném případě vyjít...

dobby ( 3. června 2012 05:04 )

Ty už někam zalez, špíno!

dobby ( 3. června 2012 05:02 )

Evinka1111 je pouze zoufalé vemeno z krtka

buban ( 3. června 2012 01:08 )

milunko, vy nemate zadnou VS-vy jste absolvovala maximalne tak 6. tridu ZS. A ted se placate budto nekde na vychode Slovenska v obydli z papundeklu, nebo zijete nekde, kde je zena mene, nez rolka toaletniho papiru-pokud ho tam vubec maji. Vase vypotky o absolutoriu 2 VS jsou z te pohadky o Alence v risi divu. Verstehen sie, Null?

buban ( 3. června 2012 01:01 )

vas stav je jeste horsi, nez jsem si myslela. Pro zacatek-zkuste si zvyknout na to, ze jsem zena, ktera zije, na rozdil od vas, v civilizovane zemi. Tusim, ze tam, kde zijete vy, jsou vam vase VS tituly k @...(tedy pokud nejake vubec mate-o cemz se da s uspechem pochybovat)...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání