Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výzva čtenářům: Natoč se, jak fandíš Čechům proti Slovákům!

V česku opět propuklo hokejové šílenství. A Blesk.cz si pro fanoušky připravil k semifinálovému utkání Česko vs. Slovensko soutěž
V česku opět propuklo hokejové šílenství. A Blesk.cz si pro fanoušky připravil k semifinálovému utkání Česko vs. Slovensko soutěž  (Autor: Foto Blesk - Jindřich Starý )
Autor: red - 
19. května 2012
05:39

SOUTĚŽ: Blesk.cz vyhlašuje čtenářskou soutěž pro hokejové fanoušky - o nejpůsobivější záběry při fandění českému hokejovému týmu v sobotním semifinále na MS 2012 proti Slovensku. Jde o všechno, v případě výhry čeká naše borce finále! Posílejte svá videa a fotky, nejlepší odměníme.

Česká hokejová reprezentace se v sobotu odpoledne (od 17:30) chystá na velký bratrovražedný boj. V semifinále mistrovství světa se jí do cesty postaví sousedé z východu - Slováci. A Blesk.cz to bude samozřejmě podrobně sledovat.

Čeští hokejisté do semifinále vlétnou na vlně euforie. Tu odstartoval 29 vteřin před koncem čtvrtfinálového utkání proti domácím Švédům sniper Milan Michálek. V rohu kluziště vybojoval zdánlivě ztracený puk a s přehledem ho zasunul za záda gólmana Fastha. 4:3! Hala Globen strnula a oněměla, Švédové na turnaji skončili a poprvé od roku 2000 neprošli do semifinále. Česká radost v tu chvíli neznala mezí.

V cestě za zopakováním loňského finálového úspěchu Rolinkovy party však nyní reprezentačnímu výběru stojí slovenský tým, kterému rvavou a bojovnou tvář vtiskl český kouč Vladimír Vůjtek. I čtvrtfinálový souboj Slováků pořádně pocuchal fanouškům nervy - vyřazení nebezpečné Kanady proběhlo doslova za pět minut dvanáct. Hadamczikovi hoši však doufají, že slovenský zázrak rázně utnou. A s nimi i čeští hokejoví fanoušci. I na nich bude, aby jak přímo na stadionu, tak i před velkoplošnými obrazovkami, v restauracích či hospodách podali co nejlepší výkon.

Národ opět žije hokejem!

A Blesk.cz vyhlašuje soutěž:

Pošlete nám video či fotku z Vašeho fandění českým reprezentantům v duelu proti Slovákům.

Originální videa a zdařilé snímky posílejte na tip@blesk.cz a do kolonky předmět pište heslo "Hokej".

Nejlepší a nejoriginálnější kousky budou zveřejněny a oceněny.

ratikox ( 19. května 2012 17:05 )

Pekny clanek, ale neco mnohem zajimavejsiho je na www.cernacervena.cz Garantuju, ze budete radi, ze jste si to precetli cele.

ratikox ( 19. května 2012 17:05 )

Pekny clanek, ale neco mnohem zajimavejsiho je na www.cernacervena.cz Garantuju, ze budete radi, ze jste si to precetli cele.

Zobrazit celou diskusi