Milostný život modelky v knize "Carla a Nicolas: Pravdivý příběh" už v minulosti rozebrala spisovatelka Valérie Bénaïm. Mezi milenci pozdější manželky prezidenta Nicolase Sarkozyho byli zpěváci Mick Jagger a Eric Clapton, ale ukázalo se také, že tahle kráska má slabost pro politiky. Mezi nejznámějšími francouzskými státníky, s nimiž tato rozená Italka chodila, byl prý i někdejší socialistický premiér Laurent Fabius, který se nově stal ministrem zahraničí.   

"Je pravda, že francouzská média o jejich vztahu věděla, ale nikdo o tom neinformoval," řekla před čtyřmi lety Bénaïm v jednom rozhovoru. "Možná to bylo proto, že ani Laurent Fabius ani Carla Bruni to nepotvrdili," vysvětlila spisovatelka.    

Monogamie ji nudí

"Bylo to krátké, ale velmi vášnivé, ale mnoho se o tom nedozvíme," řekl o vztahu Bruni a Fabiuse nejmenovaný zdroj ze socialistické strany, který tvrdí, že oba dva bývalé milence velmi dobře zná. Podle Bénaïm se románek odehrál na začátku tohoto tisíciletí. Bruniová měla tehdy spoustu přátel mezi francouzskými socialisty, byla stoupenkyní levice a na Fabiusovi ji prý přitahovalo to, že v polovině 80. let byl nejmladším francouzským premiérem.    

Bruni se vdala za Nicolase Sarkozyho v únoru 2008. Ještě krátce před svatbou se v jednom rozhovoru svěřila, že ji monogamní život nudí. Po boku pravicového francouzského prezidenta se ale podle britského portálu The Telegraph změnila v oddanou, konzervativní manželku.

Fotogalerie
9 fotografií