ONLINE CHAT
Dobry den, mam dodaz,jak jste se dostala k moderovani a k praci v mediich?(Monika)
Foto
Pracovala jsem jako produkční u Jiřího Hubače a poté mě oslovila Lenka Hornová z Novy a nabídla mi práci moderátorky a pak už to šlo samo. Musím se s vámi rozloučit, spěchám na Petrovu oslavu, přání mu vyřídím a děkuji za všechny dotazy. Mějte se krásně. Martina
Dobrý den paní Martino,jste moc příjemná a usměvavá a takové lidičky mám moc ráda.Přeji vám štěstí a chrante si svojí lásku,život je s ní nádherný.Mějte se moc hezky a samé čisté duše vám i příteli(jitka)
Foto
Děkuji moc a musím říct, že mě vaše přání obzvlášť těší, protože musím přiznat, že pár lidí nám lásku nepřeje. Ale to mají smůlu :)
Martino, jste rok od roku hezčí, máte větší rozhled...povídáte si někdy s dcerou o tom co berou ve škole? PS: Teď jsem si našla, že máme narozeniny vy stejný den:-)(Iveta)
Foto
Tak dodatečně gratuluji. S dcerou si povídáme o všem.
Souhlasim!!! Muzikal Hamlet je super fakt parada. Chtela jsem na nej poslat rodice ale nez jsem stihla koupit listky tak uz v divadle neni. Nechapu proc. Hralo se to jen kratce. Muzete vedeni vyridit ze je o muzikal zajem aby ho zase zacli hrat?(Lucik)
Foto
Věřím, že se pro velký úspěch vrátí.
Martinko na fotceve studiu vám to sluší jako vždy:-)(Midlenka)
Foto
Děkuji moc!
Jaký parfém používáte?(šárka)
Foto
Už jsem psala Dolce and Gabana
Dobrý večer, můžete nám prosím prozradit, poč se Váš manžel oblékal a obléká jak z vetešnictví? Jen ne prosím, že si to může dovolit.(Věrka)
Foto
To se zeptejte jeho, já si to nemyslím.
Milá Marťo, lidé se dnes málo chválí a oceňují. Proto bych ti ráda veřejně poděkovala za to, jak funguješ jako PR manažerka, takhle kdyby fungovala alespoň většina "manažerů", bylo by ta práce hned o něco veselejší. Jsi šikovná, svědomitá a spolehlivá, věřím, že tvou práci oceňují i kolegové z divadla. TV Prima by se mohla trochu polepšit ve své prezentaci a se zaměřením programů, ale to samozřejmě není na tvé triko. Přeji ti hodně úspěchů, ať v osobním, tak i pracovním životě. P.S.: Prozraď nám, máš nějaké tajné (třeba dětské) přání, které sis ještě nesplnila?(Kristýna)
Foto
Děkuji moc, svou práci mám ráda a těší mě, že to lidé ocení. Je pro mě důležité v životě něco dokázat a nebýt finančně závislá na žádném muži. Přála bych si, aby mi vydrželo vše, co teď prožívám.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co jste vystudovala za školu? děkuji hezký den(andrea)
Foto
Ekonomku
Dobry den , jste velmi zajimava zena a dost podobny typ nove zene Petra Jandy . Myslim , ze jste vice odvazna zena nez mlada manzelka od Petra Jandy . Moc Vam fandim . Co si myslite Vy osobne o Iveta Bartosove ? Nemyslite , ze je hloupa ze dava prednost stridat chlapy nez aby se snazila pracovat a starat se o sveho syna ? Moc Vam preji super vecer z Parize ,kde prsi je zima a je podzimni pocasi 10 stupnu .Hruza . Drahomira(Drahomira)
Foto
Děkuji, že mi fandítě, Ivetě Bartošové se vyjadřovat nechci, nezlobte se.
Dobrý den, Martino! Nemám dotaz, jen Vám chci pochválit dceru. Na rozdíl od jiných dětí slavných se chová slušně a skromě. Očividně je to skvělá holka :) Přeji jí i Vám hodně štěstí!(EvaNov)
Foto
Děkuji, dělá mi jen radost.
Ahoj Martino, jste moc sympatická a Marta ještě víc. (kdybych mohla mluvit za mého muže, tak je ona jeho nejoblíbenější "celebritou" vůbec. Ale chci vám jen popřát vše nej, at se vám daří jak po prac.stránce, tak i v osobním životě. A těm idiotům, co se tady ptají pořád dokola na vaši nevěru, rozpory v manželství s Petrem, sex a počet milenek - ať si zametou před svým prahem, většinou právě tyto v životě nejvíc něco štve a jsou zlí,zabšklí.....Martino měj se fajn:-)(Petra S.)
Foto
Děkuji moc a Martě to vyřídím
A co si myslíte o Danovi jako hudebníkovi?(Martin)
Foto
Je výborný, co jste čekal, že napíšu :)
Píšete tu především o svém novém příteli, kolik času věnujete v současné době své dcerce?(Miluška)
Foto
Stíhám všechno
Udelala jste dobře ze jste se rozvedla, je to dědek ma stare telo vy jste kočka! (Danuše)
Foto
:)
janinko, vidite nejakou sovislost s vasim moderovanim vasich blbin a velkou oblibou naroda budouciho prezidenta Fischera?(Kvetuska)
Foto
Jmenuji se Martina a jinak hezký den.
Dobrý den Marti, s Petrem vám to moc slušelo a máte krásnou dceru. A v novém vztahu vám přeji spoustu lásky a ať vám to co nejdýl vydrží a jste moc spokojená! Jste moc fajn :-) Přeji hezký večer.(Iva Praha)
Foto
Děkuji moc, vážím si toho
Myslím si že jeho manželku moc nemusite,je to pravda?Mějte se hezky.(Jaroslav)
Foto
Respektujeme se, jinak to neřeším
Dobrý podvečer, paní Martino. Petr je narozený ve znamení Býka. Jaké je vaše znamení? Opatrujte se.(Jana K.)
Foto
Jsem také býk
dobrý den Martino nemám žádný dotaz ale chci Vám popřát hodně zdraví aštěstí jste nádherná žena tak at Vám to vydrží Eva( evička)
Foto
Děkuji moc i vám hodně štěstí
"..Myslím, že toho už hodně stihl přede mnou a mě vždy říkal, proč bych si dával hamburger, když mám doma biftek. Miloval na mě oči a zadek..." Blbec - a tedka se dal na teleci.....(Pepas)
Foto
:)
Dobrý den Martino, zajímalo by mě, jaký máte názor na současnou manželku Vašeho bývalého manžela a jak s ní vycházíte... Moje otazka nebyla zodpovezena. Marcela(marcela)
Foto
Myslím, že s ní je Petr šťastný a už jsem psala, že se respektujeme.
V médiích se nustále píše o Petrovi, o Vás a Petrovi, nebo o Vás a Danovi... a co Vaše dcera, proč se s ní na veřejnosti objevujete tak málo?(Nikol)
Foto
Eliška nerada chodí do společnosti.
Neviete nahodou či sa v divadle Broadway bude hrať este Hamlet ? je to nádherný muzikál ale keďže sa hral len tak krátko tak mne zo Slovenska sa podarilo ho vidieť len raz a ešte by som si ho rada pozrela ,Martička ako královná Gertrúda bola dokonalá :-) (mirka )
Foto
Hamlet zatím skončil a nechte se překvapit.
Pani Martinko, jste muj jak modni i inteligentni vzor. Procpak jste si ale proboha nenasla chilku pred focenim v redakci a nenapudrovala ten omastek na brade, licich a cele? Leskne se to jak jarni kaluz ve svitu mesice. Nezlobte se za moji uprimnost ale jako VIP by jstemela brat ohled, jak vypadate pro milion lidicek na chatu. vase obdivovatelka i po tech fotkach v blesku. martina(martina)
Foto
Nestíhám a venku je vedro, omlouvám se.
Dnes má váš ex manžel 70 let, co mu budete přát k narozeninám? a jste pozvaná na oslavu? (Katka)
Foto
Ano, jdeme popřát
Jste pro nebo proti potratum?(Helena)
Foto
Zásadně jsem proti.
Dobrý den Martino, vypadáte skvěle, prozradíte, jakou používáte kosmetiku? Přeji jen to dobré.(Anička)
Foto
La Mar, doporučuji
Milá paní Jandová, měla jsem stejně vyźhledem nesympatického přítele. Podobně, jak ho, p.Jandu vidí v diskusích i jiné ženy. Můj přítel mi imponoval ůspěchem a že byl velice známý. Ovšem nemohla jsem s ním po roce spát. Úspěch nenahradil přítažlivost. Jak jste to tak dlouho vzdržela vy? Stanislava(Stáňa)
Foto
Byla to láska.
Verite v Boha?(Manuel)
Foto
Věřím
co studuje Eliška?(mnoja)
Foto
Letos maturuje na jazykové škole a chystá se na Karlovu universitu
dobrý den,jak si rozumí Petrova manželka Alice s vaší dcerou Eliškou a naopak?(andrea)
Foto
Myslím, že velmi dobře.
Jak probíhá Váš běžný pracovní den?(Danka)
Foto
Každý den je jiný, protože pracuji jako redaktorka v TV Prima a jako PR managerka Divadla Broadway
Mila Petro, proc vas prosim tak blbe vyretusovli na te fotce? Proc jste to nechala projit do tisku? vzdyt ten vyraz tvare je uplne nekdo jiny. hezky den, Tonda(Tonik)
Foto
Jmenuji se Martina, hezký den.
Dobrý den, jakou máte oblíbenou značku parfému? :) Děkuji.(Šárka)
Foto
Dolce and Gabana Limperatrice 3
dobrý den, měla jste vždy slabost pro starší muže? dokázala byste žít i s mužem o tolik let mladším? a jaký máte názor na české muže? děkuji(jirka)
Foto
Vzhledem k tomu, že jsem vyrůstala bez otce, tak tam asi určitá slabost byla. Dnes mám přítele, který je stejně starý jako já a jsem spokojená. Čeští muži jsou nejlepší.
Jaká byla první reakce Petra, když Vás načapal při nevěře?(Lumír)
Foto
Koukal :)
Hezký podvečer. Vaše dcera Eliška, zdá se, směřuje do "velkého světa". Mýlím se?(Evule)
Foto
Eliška je intelektuálka, která svět showbyznysu absolutně ignoruje. Chce studovat.
kde bych vás mohl potkat, abych mohl říct : tebe bych mohl milovat(pavel)
Foto
Sice jsem zadaná, říct mi to ale můžete v divadle Broadway nebo v Plzni.
dobrý den, líbí se vám víc písničky sifonu nebo abba revival? díky za odpověď.(jarek)
Foto
Musím se přiznat, že písně Sifonu mi Dan ještě nepustil a Abbu mám ráda.
je ještě šance na vrácení se k sobě?(mimis)
Foto
Není
Ahoj Martino, pozdravujeme Petra a přejeme mu hlavně zdraví, jdeš na jeho narozeninovou oslavu? Pozval Tě vůbec? A co děláš ty? A co Eliška, kdy maturuje, držím jí palce :-)(Simona)
Foto
Na oslavu jdeme popřát s mým přítelem za chvíli. Pracuju, miluju a žiju. Eliška měla dnes písemné zkoušky, celá rodina to s ní prožívala. Držte palce dál :)
Připadá vám normální, aby chlap typu Jandy exhiboval v médiích na téma, že měl přes 500 žen, proč má potřebu se tím prezentovat, to jako bude o to cennější hudebník, připadá mi to pod jeho úroveň. Vy ho znáte lépe. Zdravím srdečně(Leontýna)
Foto
Petra si vážím a myslím, že on si může dovolit ledacos.
to zas někdo sliboval zlatý prase - je půl šestý a online chat nikde.(čtenář)
Foto
Ucpaná Praha, omlouvám se
Správně je "Vaši otázku", nikoliv "Vaší otázku". Bylo by možné, aby aspoň editor začal konečně odvádět kvalitně svou práci, když redaktoři nezvládají napsat byť 4-slovný text bez chyb?(Jitka)
Foto
Váš vzkaz vyřídím.
Jsi šťastná?(Luboš)
Foto
Moc!
ahojjjj(ivana)
Foto
Ahoojjj
Martinko, chtěla bych tě poděkovat za pozvání na krásné představení Kat a Mydlář a také ti děkuji za podporu v mé nemoci, přeju ti vše dobré. A co Dan?(Marta)
Foto
Martičko, děkuji moc a s Danem na tebe myslíme a moc držíme palce.
V poslední době se hodně mluví a píše o Vašem vztahu s hudebníkem Danem Dobiášem, jde o vážný vztah, nebo spolu jen randíte? Jaké máte plány do budoucna?(Týnka)
Foto
Milujeme se. Vzhledem k tomu, že spolu trávíme skoro všechen volný čas a je nám spolu krásně, bereme to smrtelně vážně :) My moc život neplánujeme, my ho žijeme!
ahoj martinko,jaky sex mas najradej?(honzasusice)
Foto
s láskou :)
Dobrý den. Martinko, prozraďte, jaký máte v současné době s Petrem vztah, když jste po rozvodu?(Alenka)
Foto
Velmi hezký a přátelský
Paní Martinko moc dobře vypadáte,co pro to děláte? Rovněž i Vaše dcera Eliška je krásná mladá slečna...Hodláte seještě někdy vdát? Děkuji,přeji krásný den.....(Betynka)
Foto
Děkuji, abych pravdu řekla, vzhledem ke své pracovní vytíženosti nedělám nic. Mám ráda sport, ale vzhledem ke své pochroumané noze jsem nemohla tři měsíce vůbec nic, natož sportovat. Doufám, že vše doženu. Za Elišku děkuji, je to moje největší štěstí a pýcha v životě. Svatba pro mě není priorita.
Paní Jandová, zajímalo by mě, co jste viděla na starém , plešatém muži, když vy jste byla mladá! Byla to toha po zviditelnění, penězích? Stejně jste mu pak zahla s mladším...Děkuji, pokud úpřimně odpovíte!(Zdena, Praha)
Foto
Velmi jsem ho obdivovala a milovala.
Dobrý den Martino, chtěla bych se zeptat jak jste si užila 1. Máj- lásky čas:) četla jsem, že se letos budete vdávat, chtěla bych Vám proto popřát hodně štěstí a lásky! Vaše velká obdivovatelka Radka(Radka)
Foto
1. Máj jsem prožila krásně se svým přítelem Danem a o vdavkách zatím nic nevím. Přesto děkuji za hezké přání.
Dobrý den. Jste známá i televizní moderátorka, ale ne každý ví, že působíte také jako kvalitní P.R. managerka v Divadle Broadway. Mohu se zeptat na blížící se Tři mušketýry? Víme, že do nich v roli Mylady de Winter naskočí nově skvělá Slovenka Betka Bartošová, ale jak to bude s novopečnou maminkou Radkou Fišarovou? Do právě probíhajícího Kata Mydláře už se vrátila, dostane ve 3M alespoň roli královny Anny Rakouské, kterou původně také nastudovala?(Roman Janouch)
Foto
Vidím, že jste velmi dobře informován a všechny tyto informace mohu potvrdit. Data představení jsem již uvedla v předchozí odpovědi. Radka bude hrát ve Třech mušketýrech královnu.
asi mate tez nejakou poruchu ze jste si vzala takoveho vola (kvetoslav USA)
Foto
To víte, nikdo nejsme dokonalý :)
Martino ahoj, Petr Janda měl na 500 žen ! Měl tedy velké dovednosti ? Vy to můžete potvrdit, nebo vyvrátit :) Nebála jste se nikdy, že Vás nakazí ? Co ho nejvíc na Vás krom krásy vzrušovalo ? Děkuji za odpovědi. Paolo(Paolo)
Foto
Myslím, že toho už hodně stihl přede mnou a mě vždy říkal, proč bych si dával hamburger, když mám doma biftek. Miloval na mě oči a zadek :)
Jaký jste vypozorovala rozdíl mezi soužitím s rockerem a kytaristou Petrem Jandou a zpěvákem a kytaristou Danem Dobiášem? díky(Lenka)
Foto
Daniel mi denně slovy a činy projevuje lásku a péči.
a že sis ty nádhero nechala jeho jméno,nojo von by tě nikdo neznal jako novákovou že (franta pospíšil)
Foto
Pokud bych se znovu vdala, vezmu si samozřejmě jméno svého nového muže. zatím se tak nestalo :)
Dobrý den, není to nezodpovědnost když si mladá žena bere mnohem staršího muže? Myslím tím nezodpovědnost vůči dětem, peníze totiž nejsou všehno.(Jirka)
Foto
vzhledem k tomu, jakou máme s Petrem úžasnou dceru, nemůže být o nezodpovědnosti řeč.
Řekněte na rovinu a bez vytáček,že peníze jsou dobrá věc,ale pro mladou ,hezkou ženskou nejsou všechno.Ta potřebuje k životu k sobě mladého a ne dědka. Jeho prachy mládí nenahradí.Neříkejte lež,že o tom to není.(tomášek)
Foto
Důvod našeho rozvodu nebyl věkový rozdíl a uzivit se umím velmi dobře sama.
Dobrý den Martino, zajímalo by mě, jaký máte názor na současnou manželku Vašeho bývalého manžela a jak s ní vycházíte... Jinak přeji hodně úspěchů v životě(Marcela)
Foto
Přeju Petrovi, aby byl šťastný. To je nejdůležitější a za přání moc děkuji.
Verim, ze jste to v zivote nemel vubec lehke a obdivuji Vas, jak dokazete pred celym narodem mluvit otevrene o vecech ze sveho soukromi, na ktere nejste vubec hrdy. Moc si Vas za to vazim a preji vse dobre :) Jelena(Jelena)
Foto
To je otázka pro Petra, že?
Jakou písničku od Olympicu máte nejraději?(Vláda)
Foto
Už jsem psala, Osmý den.
Proč to neudeláte?(Domino)
Foto
Copak?
Ahoj Martino.Chci se zeptat jaká místa v naší zemi máš ráda a kam ráda jezdíš?(Zdenek)
Foto
Miluju Moravu, České Budějovice, samozřejmě Prahu a teď i Plzeň, odkud je můj přítel.
Ahoj Martino.Chci se zeptat jak jsi letos a s kým oslavila svoje narozeniny.A zda nechystáš něco nového převratného ve svém životě?(Vlasta)
Foto
Narozeniny jsem oslavila se svým přítelem Danem, který mě obdaroval krásným šperkem a vzal mě na celodenní výlet do přírody. Převratného? věřím na osud.
Bol váš bývalý dobrý v posteli ?(karol)
Foto
:)
Jsem Martino v současné době zamilovaná?!A pokud ano do koho?(Radek)
Foto
Jsem, těžce :) prožívám krásnou lásku s lídrem kapely Abba Stars Danem Dobiášem. Trávíme spolu pět dní v týdnu a konečně je to chlap, na kterého jsem dlouho čekala. Plní všechna má přání.
Dobry den Martino.Chci se zeptata zda divadlo kde pracujete chysta něj.zajímavý muzikal letos?(Slash)
Foto
3. 5 se vrací do Broadwaye Kat Mydlář, 24.5 Tři mušketýři a novinku, na kterou se moc těším chystáme s Danem Landou a jeho ženou Mirijam bude Klíč králů. Premiéra bude 10.10. 2012. Těším se na vás všechny.
Kam se chystáte letos na dovolenou a s kým?(Ester)
Foto
Zatím máme v plánu v červnu zaletět s mojí láskou Danem na 14 dní do Itálie, ale myslím, že toho bude víc...
Byla jste letos někde na pálení čarodějnic?(Zuzana)
Foto
Ano, speciálně jsem si to užívala s čarodějkou Marcelou Košanovou.
Jak jste strávila 1. máj? práce nebo líbačka(Veronika)
Foto
Strávila jsem ho se svým přítelem Danem Dobiášem, žádná práce, jen líbačka a protože jsme se nemohli dohodnout, jestli se má líbat pod břízou, nebo pod třešní, oběhli jsme všechny stromy v okolí :)
Martino, téměř nic o Vás nevím, protože drby moc nesleduji, ale mám pocit, že Váš vztah s Petrem (vzhledem k Vašemu věkovému rozdílu) Vám jaksi měl vynahradit vztah s Vaším otcem. Jak to vidíte vy??(sebejka)
Foto
Asi na tom bude trocha pravdy, ale to by nám vysvětlil lépe nějaký psycholog.
tak proč jste ho opustila,je celkem fajn(evicka)
Foto
Prostě někdy život nevyjde tak, jak jsme si ho naplánovali. Jsem typ člověka, který když není v vztahu spokojený, odchází. To nic nemění na tom, že je Petr svělý chlap.
Dobry den pani Martina,nemam na Vas otazku,ale chcem Vam len povedat,ze ste urobila velmi dobre!!! Zelam Vam v zivote len to najlepsie.Mam 67.r..takze viem o com hovorim.(eva z Bratislavy)
Foto
Děkuji a přeji v životě hodně štěstí.
Videl jsem dokument co davali o vikendu a precetl jsem si takztez clanek o nem. Preje vse nejlepsi k narozeninam a to ze stratil manzelku a syna zato si muze sam. To ho pan buh potrestal za ten zivot co tehdy vedl. (Lubos)
Foto
S tím zásadně nesouhlasím!!! Petr není člověk, který by někomu vědomě ublížil. A takový osud si nezaslouží nikdo.
Kdo je z českých celebrit váš kamarád a s kým se přemáháte točit reportáže. (Klára)
Foto
Přátel mám mnoho, to bychom tu seděli dlouho, než bych je všechny vyjmenovala. A zásadně se nikdy nepřemáhám a když s někým nechci točit, přenechám to kolegyním
Co Vám dalo manželství s Petrem (kromě dcery)?(roubice)
Foto
Krásné chvíle, zkušenosti a vzhledem k tomu, že je Petr velmi vzdělaný, leccos jsem s ním o životě pochopila.
dobry den,stavalo sa Vam casto,ze ste si po milovani sa s p.Jandom spytovali svedomie - preco nezijem s niekym kto sa mi paci aj fyzicky a koho by som naozaj lubila?(filip)
Foto
Svého muže jsem velmi milovala, jinak bych s ním nebyla.
Ahoj,budem tykať ak nevadí:) Neplánuješ ešte druhé mimčo? Nechcela by Eliška ďalšieho súrodenca? možno konečne brata :-)) Ste s Martou dobré kámošky,to je vidieť,tak ma práve napadlo,či ste nerozmýšľali napríklad o tom, že by ste obidve čakali detičky v rovnaký čas? už by som jej to priala a čo si myslíš, zmenila sa odkedy má nového priateľa Mira? Prajem pekný deň a nech sa darí. Mám rodinu Jandových veľmi rada(Miriam)
Foto
Marta by tu měla být zítra, tak vám jistě odpoví. Co můžu ríct za sebe, tak vzhledem k tomu, že mám přítele, který nedávno prohlásil, že to necháme na přírodě...uvidíme...
S Petrem jste to mela težke, co vím z doslechu, ale chci zeptat, jestli jde po letech vzpomínát i na něco hezké?(Lucie Kumberová)
Foto
To by mě zajímalo, co jste slyšela :) můžu vás ujistit, že z žádným muzikantem není život peříčko. Vzpomínám jen na to hezké.
D.den p. Martino,proč jste byla nevěrná manželovi a chtěla jste se rozvádet??Děkuji(Michaela Taschnerová)
Foto
S Petrem jsme měli již dva roky krizi a můj odchod k někomu jinému byl důsledek nefungující manželství. Slovo nevěra bych napsala možná v úvozovkách, protože jsem s oním mužem žila dalších šest let. Byl to tedy vztah.
proc jste prestala milovat pana jandu a kdy a jak jste doslo k zaveru ze uz jeho nemilujete a nechcete s nim zit?(jajaja)
Foto
To se tak někdy v životě stává. Nedá se to naplánovat, ani předvídat.
jaky byl život s petrem...a jak spolu vychazite?(anička)
Foto
Vzpomínky na život s Petrem mám jen ty nejhezčí, protože jsem typ člověka, který si ze vztahu bere jen to nejlepší. Dodnes spolu vycházíme velmi dobře a jsme přátelé. Ostatně, za chvíli mu jdu popřát na jeho oslavu.
Martino, když jste přišla do rodiny Petra, nebyla jste o moc starší, než jeho dcera Marta. Jaké bylo první setkání a jak spolu vycházíte dnes. díky a hezký den. O.(Ondřej)
Foto
Obě jsme měly z prvního setkání velkou trému, ale Marta, jak sama říká, když mě uviděla ve vytahaných teplákách a zjistila, že jsem úplně normální. Po pěti minutách jsme si začaly povídat, prokecaly hodina a je tomu tak dodnes. Marta je moje rodina.
Dobrý den Martinko, chci se zeptat jak vycházíš s Martou Jandovou a s Alicí..máte si společne o čem povídat? (Milan)
Foto
Marta je moje krevní skupina a nejlepší přítelkyně. Je to člověk, s kterým si říkáme všechno a hraje v mém životě obrovskou roli. S Alicí se respektujeme, ale na kafe spolu nechodíme.
pekne prsa,vase?(hulybrk)
Foto
Hádete :)
jak jsi si mohla vzit takoveho kre..tena(lokaj)
Foto
To je pouze váš názor. Petr je člověk, kterého si velmi vážím, který v životě něco dokázal. Je to čestný chlap a navíc s ním mám neuvěřitelně úžasnou dceru Elišku a druhou, Martu, jsem vyvdala. Nikdy jsem nelitovala, že jsem si ho vzala, naopak jsem se od něj hodně naučila.
Nikomu se nesvěřujte akorát z toho zase něco udělají. A ještě v Blesku!(Jarda)
Foto
Jardo, možná máte pravdu, ale někdy je pokus uvést některé drby na pravou míru dobré, tak to risknu.
Myslite si zevam byl Petr po dobu vaseho vztahu verny?(Ruzena)
Foto
Tvrdí mi dodnes, že jsem byla jediná žena, které byl věrný.
Dobrý den Martino, na začátku Vám chci říci, že Vám to poslední dobou mooc sluší a chtěla bych se zeptat, jak jste se s Vaším bývalým manželem seznámili, kdo byl ten první, který uděla rozhodující krok.. děkuji moc za odpověď. Šárka(Šárka B.)
Foto
Děkuji za kompliment. Seznámili jsme se náhodou v podniku, který se tenkrát jmenoval Žumpa a Petrova první slova byla: Tebe bych mohl milovat. Nase namlouvání, ale trvalo ještě půl roku, než jsme spolu začali mít vážný vztah.
Krásný den, Martino, jakou máte nejoblíbenější písničku od Olympicu a složil Petr nejaky song prímo vám?(Bublinka)
Foto
Petr mi složil několik písní a nejoblíbenější je Ať s textem Pavla Vrby. Druhá, která hodně symbolizovala náš rozchod - Nějak se vytrácíš má lásko. Jinak miluju 0smý den a Blížence
Proc vase manzelstvi vlastne skoncilo?(Tomas)
Foto
Nedá se odpovědět jednou větou, ale pokusím se. Nebyla jsem zřejmě šťastná a měli jsme s Petrem po osmi letech soužití rozdílné představy o manželství.
Dobrý den,mohla bych se zeptat jak se vaše rodina vyrovnala s vaším a manzelovim rozdílem?(michalka)
Foto
Dobrý den, omlouvám se za zpoždění. Mám takové štěstí, že se mi nikdy moje rodina do mých vztahů nepletla a respektovala můj výběr.