Ačkoliv Mahulena tvrdí, že šlo o její hanbatou premiéru, tak podobně pikantní fotky už před lety nafotila. V roce 2000 své tělo vystavila v pánském magazínu Playboy. Ale letos na černobílé fotografii předvedla nejen dokonalou postavu, ale i své vnady.

„Snímek vznikl absolutně spontánně. Chtěla jsem, aby vypovídal o mně, byl jemný a čistý a zachytil mě v mém psychickém rozpoložení. Myslím, že se to Jakubovi povedlo,“ svěřila se Blesku Mahulena s tím, že fotograf ji ze začátku musel hodně přemlouvat, než se odhodlala sundat si spodní prádlo. „Pochopila jsem, že by tam kalhotky nebo podprsenka vadily a nevynikla by tolik hra světla a stínu, ve které je Jakub Ludvík nejlepší,“ dodala.

Akt Bočanové se vedle dalších fotek známých osobností neobjeví jen v Diáři na letošní rok, ale i v její ložnici. „Obraz mám zatím opřený na takovém hezkém místě v ložnici, protože mám byt pronajatý. Pověsit si ho chci až v novém domě,“ vysvětlila Bočanová. Její přítel Jiří Herda (32) ji tak může před usnutím obdivovat hned dvakrát.

Fotogalerie
6 fotografií